• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 Αγώνας
2η συνεχόμενη νίκη για τον Daniel Holgado
Νέα 11/06/2023 - 14:39

Όπως πάντα, η Moto3 ήταν το τέλειο ορεκτικό για την αγωνιστική δράση στην εμβληματική πίστα του Mugello. Υπήρχε δράμα πριν καν σβήσουν τα φώτα καθώς η μοτοσυκλέτα του Romano Fenati αντιμετώπισε πρόβλημα και ο Ιταλός αναγκάστηκε να ξεκινήσει από την έξοδο των pits τον αγώνα του.

Ο Deniz Öncü ξεκίνησε από την pole position και κατάφερε να στρίξει πρώτος, με τους Dniel Holgado και Ayumu Sasaki να τον ακολουθούν. 


Ο Τούρκος αναβάτης άνοιξε μια διαφορά, αλλά περνώντας για πρώτη φορά από την ευθεία εκκίνησης τερματισμού για πρώτη φορά τα αποτελέσματα του slipstream φάνηκαν και ο Öncü βρέθηκε στην 3η θέση, πίσω από τους Holgado και Sasaki.

Στη συνέχεια άρχισε να σχηματίζεται ένα γκρουπ 5 αναβατών, καθώς ο Jaume Masia και ο David Alonso προσκολήθηκαν στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Οι 5 τους είχαν ανοίξει μεγάλη διαφορά και άλλαζαν συνεχώς θέσεις μεταξύ τους, σε κάθε ευκαιρία. Στην κορυφή βρέθηκαν όλοι τους, εκτός από τον Alonso, χωρίς όμως κανείς να μπορεί να ανοίξει κάποια διαφορά.

Έφτασε όμως η ώρα της κρίσης καθώς μπήκαμε στον τελευταίο γύρο.  Ο Sasaki πέρασε μπροστά στην 1η στροφή, όμως σύντομα πέρασε μπροστά ο Holgado και τον ακολούθησε και ο Öncü, υποβιβάζοντας τον Sasaki στην 3η θέση.

Οι θέσεις συνέχισαν να αλλάζουν και ήταν οι Öncü, Holgado, Sasaki στις θέσεις του βάθρου καθώς μπήκαν στον τελικό τομέα. Ο Öncü είχε μερικά δέκατα διαφορά καθώς έφτασαν στην τελευταία στροφή, αλλά μια εκπληκτική τελική στροφή και έξοδος από τον Holgado τον είδε να προσπερνά τον Öncü λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού και να παίρνει τη νίκη για 51 χιλιοστά του δευτερολέπτου, αφήνοντας τον Τούρκο δεύτερο.


Ο Sasaki αναγκάστηκε να αρκεστεί στην 3η θέση, ενώ ο David Alonso κατάφερε να κρατήσει τον Masia πίσω του και να πάρει την 4η θέση.

Ακριβώς όπως το κορυφαίο γκρουπ, υπήρχε μια μάχη πολλών αναβατών για την 6η θέση, με τον Colin Veijer να κερδίζει, πετυχαίνοντας τον καλύτερο τερματισμό της καριέρας του μέχρι τώρα. Ο Diogo Moreira (ο οποίος είχε ανγακστεί να ξεκινήσει από το πίσω μέρος της σχάρας εκκίνησης και να κάνει ποινή μεγάλου γύρου) ήταν 7ος, μπροστά από τον Ricardo Rossi.


Ο Stefano Nepa ήταν 9ος, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Kaito Toba.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: MotoGP Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA