• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 ΕΔ2
Άπιαστος ο Acosta την πρώτη μέρα
Νέα 09/06/2023 - 16:34

Η θερμοκρασία της πίστας αυξήθηκε στα ύψη κατά τις ΕΔ2 της Moto2, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι αναβάτες δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους πρωινούς τους χρόνους. 
Ο Rory Skinner  είχε ένα highside με 25 λεπτά να απομένουν και με τη μοτοσυκλέτα του να μένει στη μέση της πίστας, οι κόκκινες σημαίες βγήκαν και οι ΕΔ2 διακόπηκαν.


Όταν συνεχίστηκαν, ο Pedro Acosta ανέβκε στην κορυφή των ΕΔ2, αφήνοντας πίσω του τον Alonso Lopez, ενώ ο Jake Dixon ήταν από τους αναβάτες που βελτιώθηκαν, κατέλαβε την 3η θέση των ΕΔ2 και ανέβηκε στην 7η θέση των συνδυασμένων χρόνων. 


Άλλος ένας αναβάτης που βελτιώθηκε ήταν ο Tony Arbolino που κατέλαβε την 4η θέση (8η στους συνδυασμένους), μπροστά από τον Celestino Vietti, που ήταν ο ταχύτερος στην αρχή των ΕΔ2.
Ο Manuel Gonzalez έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Ai Ogura (ο οποίος κατάφερε έτσι να μπει στην πρώτη 14αδα των συνδυασμένων χρόνων).


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dennis Foggia, Fermin Aldeguer και Joe Roberts. 


Μεγάλη αλλαγή στους συνδυασμένους χρόνους ήταν η προαναφερθείσα είσοδος του Ai Ogura, η οποία έβγαλε εκτός τον Aron Canet. O Ισπανός θα πρέπει να δουλέψει σκληρά αύριο για να αποκτήσει μια θέση απευθείας στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA