• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: MotoGP ΕΔ2
Ο Bagnaia 0,063" μπροστά από τον Bezzecchi
Νέα 09/06/2023 - 18:02

Ένα συναρπαστικό τέλος στις ΕΔ2 των MotoGP αποφάσισε τις θέσεις των ΚΑΤ1 και ΚΑΤ2 στο Gran Premio d'Italia Oakley καθώς ο τοπικός ήρωας, Francesco Bagnaia, πήρε την πρώτη θέση χάρη στο 1:45.436 που πέτυχε στο τέλος. Ο Marco Bezzecchi είναι δεύτερος και μόλις 0,063 δευτερόλεπτα μακριά από τον συμπατριώτη του, με τον τρίτο ταχύτερο τον Alex Rins επίσης μέσα στο ένα δέκατο μακριά από το χρόνο του Pecco.

Μετά από έναν τραυματισμό στην ποδηλασία που υπέστη την Πέμπτη και μια πτώση στις ΕΔ1, ο Aleix Espargaro επέστρεψε στις ΕΔ2 και ήταν αυτός και ο Miguel Oliveira οι μόνοι αναβάτες που κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους την πρώτη μισή ώρα. Στη συνέχεια, με περίπου 15 λεπτά να απομένουν, ο Francesco Bagnaia βελτίωσε και αυτός τον χρόνο του – αλλά ήταν μόλις 15ος.


Μόλις οι αναβάτες έβαλαν τα νέα μαλακά ελαστικά, μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, ξεκίνησαν οι επιθέσεις στο χρόνο. Ο Marc Marquez είχε μια πτώση που έφερε κίτρινες σημαίες και στις επόμενες προσπάθειες των αναβατών, ο Ισπανός βρέθηκε πίσω στην 11η θέση καθώς άρχισαν οι βελτιώσεις. 

Σε αυτές, ο Bezzecchi πέρασε μπροστά με 1:45.808. Μαζί με τον Ιταλό στην πρώτη πεντάδα ήταν οι Martin, Bagnaia, Binder και Raul Fernandez με έξι λεπτά να απομένουν, καθώς οι αναβάτες ξεκινούσαν τις δεύτερες επιθέσεις τους, με μόλις 0,7 δευτερόλεπτα να χωρίζουν τους 18 κορυφαίους!

Ο Marc Marquez ανέβηκε στην δεύτερη RC213V του και επέλεξε τον Maverick Viñales ως σημείο αναφοράς του. Και οι δύο ήταν 2 δέκατα ταχύτεροι από τον Bezzecchi στη μισή πίστα και περνώντας από τη γραμμή, ο Marc Marquez πήγε στην 1η θέση! Αλλά όχι για πολύ. Ο Rins και μετά ο Bagnaia έκλεψαν την πρώτη θέση καθώς διαδοχικά τελείωσαν τους γύρους τους. Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Marco Bezzecchi, που ανέβηκε στη 2η θέση.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο Brad Binder έφτασε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Jorge Martin. O Enea Bastianini πήρε την έκτη θέση στην επιστροφή του, μπροστά από τον Johann Zarco, ενώ όλες αυτές οι πολύ καλές τελευταίες προσπάθειες έριξαν τον Marc Marquez στην 8η θέση.


Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Aleix Espargaro και Luca Marini.


Όπως βλέπουμε συχνά, υπάρχουν μεγάλα ονόματα στις ΚΑΤ1. Ο ταχύτερος του πρωινού, Alex Marquez, τερμάτισε 0,4 δευτερόλεπτα από την πρώτη θέση στη 13η, ενώ οι Viñales και Raul Fernandez δεν κατάφεραν να μείνουν στην 1η δεκάδα. Ο Fabio Quartararo από την πλευρά του έφτασε μόλις μέχρι την 16η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Αποσύρεται από το Ιταλικό Grand Prix ο Joan Mir

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA