• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 ΕΔ2
Ο Öncü κατεβάζει και άλλο το χρόνο του
Νέα 09/06/2023 - 16:18

Ήταν μια κυριαρχική Παρασκευή για τον Deniz Öncü στο Gran Premio d'Italia Oakley καθώς το 1:56.485 που πέτυχε στις ΕΔ2 τον είδε να διεκδικεί την πρώτη θέση για 0,489 δευτερόλεπτα. Ο Ayumu Sasaki κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τον Jaume Masia να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Δεν υπήρξαν πολλές βελτιώσεις χρόνου στα πρώτα στάδια, αλλά ενώ πίεζε για έναν προσωπικό καλύτερο χρόνο στα τελευταία 10 λεπτά, ο επικεφαλής της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Daniel Holgado, είχε ένα highside στη 12η στροφή. Ευτυχώς ο Ισπανός κατάφερε να απομακρυνθεί χωρίς τραυματισμό, αλλά αυτό ήταν το τέλος της προσπάθειάς του.


Μετά από αυτό, είδαμε μια σιερά από γρήγορους γύρους. Ο Öncü άνοιξε τη διαφορά στα 4 δέκατα με 5 λεπτά να απομένουν και αυτή ήταν η διαφορά με την οποία τερμάτισε η δράση της Παρασκευής.
Ο Ivan Ortola ανέβηκε στην 4η από την 24η θέση, καθώς ο Scott Ogden ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα έχοντας τερματίσει και στις ΕΔ1 μέσα στην δεκάδα. Ο Romano Fenati ήταν ο τελευταίος αναβάτης που τερμάτισε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον Öncü, καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Ο Filippo Farioli, ο Joel Kelso, ο Stefano Nepa και ο Taiyo Furusato ήταν οι αναβάτες που ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των συνδυασμένων χρόνων την Παρασκευή στο Mugello, καθώς ο Holgado βρέθηκε τελικά στη 15η θέση μετά τις τελευταίες επιθέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Η Θεία Κωμωδία του Δάντη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA