• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marc Marquez ως μάνατζερ
Η Vertical Management υπέγραψε με τον Maximo Quiles
Νέα 29/05/2023 - 17:06

Η Vertical Management δημιουργήθηκε πέρυσι για τη διαχείριση των δικαιωμάτων εικόνας του Marc και του Alex Marquez. Ο νέος μάνατζέρ τους Jaime Martinez, ο οποίος αντικατέστησε τον επί σειρά ετών μάνατζερ, Emilio Alzamora, βρίσκεται επίσης πίσω από το εγχείρημα.

Αλλά ένας πρόσθετος κλάδος στην Vertical Management είναι να φροντίζει τα συμφέροντα άλλων αναβατών μοτοσικλετών - και τώρα έχουν εγγράψει τον πρώτο τους "πελάτη", σύμφωνα με τον Ricard Jove του DAZN, τον Maximo Martinez Quiles.

Ο Ισπανός έφηβος, από τη Μούρθια, είναι ένα από τα εκκολαπτόμενα αστέρια που ξεχωρίζουν στο Red Bull Cup και στο ETC Junior GP. Άρχισε να οδηγεί σε ηλικία τεσσάρων ετών και αγωνίστηκε σε σοβαρό επίπεδο για πρώτη φορά σε ηλικία οκτώ ετών. Είναι πρωταθλητής Ισπανίας με νίκες ήδη σε διάφορες κατηγορίες.

Ο Maximo Quiles ήδη προπονείται στο πλευρό του Marquez και πλέον θα είναι επαγγελματικά δεμένος μαζί του.

"Από μικρός μου άρεσε πάντα το MotoGP", ανέφερε ο νεαρός Ισπανός. "Στην οικογένειά μου παρακολουθούσαμε πάντα MotoGP. Ο μπαμπάς μου συνήθιζε να αγωνίζεται εδώ στην Ισπανία όταν ήταν 18 ετών, σε αγώνες δρόμου, αλλά δεν ήταν σε κάποιο σημαντικό πρωτάθλημα".

"Οι ήρωές μου στους αγώνες είναι ο Luis Salom και ο Marc Marquez. Θα ήθελα να είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε όλες τις κατηγορίες. Και αν είναι δυνατόν, να προσπαθήσω να σπάσω όλα τα ρεκόρ (γελώντας)".

"Το 2021 έμαθα πώς να ελέγχω την πίεση όταν παλεύω για ένα πρωτάθλημα (όταν κατέκτησε το Hawkers European Talent Cup).  Μου αρέσουν οι γρήγορες στροφές, καθώς και οι πίστες που είναι πολύ τεχνικές και έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα".

"Αυτό που μου δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να οδηγώ τη μοτοσυκλέτα μου και να γιορτάζω τις νίκες με όλη την ομάδα μου και με την οικογένειά μου. Μου αρέσει επίσης να είμαι με όλους τους φίλους μου στο paddock".


"Είναι πολύ καλό που έχω μάθει πολλά πράγματα όπως: Να ξεκινάω πιο ήρεμα και στον αγώνα, να μην θυμώνω πολύ όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, καθώς και πολλά περισσότερα πράγματα...".

Ο Quiles είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στο European Talent Cup, έχοντας κερδίσει 2 αγώνες, ενώ βρίσκεται και στην 4η θέση του κυπέλλου Red Bull Rookies Cup, έχοντας κερδίσει στη Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Δεν θα συμμετάσχει η Kawasaki στον 8ωρο αγώνα της Suzuka!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pirro ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα