• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Pirro ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ducati
Μέχρι το 2026
Νέα 29/05/2023 - 14:54

Ο Michele Pirro υπέγραψε νέο συμβόλαιο για να παραμείνει δοκιμαστης αναβάτης της Ducati μέχρι το 2026.

Ο Pirro έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη της Desmosedici, της μοτοσυκλέτας που οδήγησε ο Francesco Bagnaia για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα MotoGP την περασμένη σεζόν για να τερματίσει το 15ετές σερί της Ducati μακριά από την κορυφή του κόσμου.

Ο Luigi Dall'Igna, Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse, δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να βασιστούμς ξανά στον Michele για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Pirro ξεκίνησε τη δουλειά του ως δοκιμαστής αναβάτης πριν από έντεκα χρόνια, επομένως κανένας άλλος αναβάτης δεν γνωρίζει τόσο καλά την Desmosedici GP μας".

"Είναι επίσης χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά του που καταφέραμε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα μας τόσο ανταγωνιστική όσο είναι σήμερα. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε. Το να μπορούμε να βασιστούμε στη μεγάλη εμπειρία του Michele είναι σίγουρα ένα πλεονέκτημα στην πορεία ανάπτυξής μας".

Από την πλευρά του, ο Pirro ανέφερε: "Το μεγαλύτερο μέρος της αθλητικής μου καριέρας ήταν με τη Ducati και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλο χρώμα από το κόκκινο του Borgo Panigale. Έφτασα εδώ το 2013, ίσως στα πιο δύσκολα χρόνια για την Ducati Corse, αλλά τώρα βιώνω και τα καλύτερα για την εταιρεία".

"Είμαι πολύ περήφανος για αυτό που κάναμε μαζί. Έχω συνεργαστεί στενά με τη νέα γενιά Ιταλών αναβατών και πάντα μαθαίνω κάτι νέο από αυτούς. Όπως πάντα, θα εργαστώ σκληρά για να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της Desmosedici GP και της Panigale V4'.

"Μετά την αποτυχία του Rossi, η Ducati είπε ότι «μόνο ο Stoner μπορεί να είναι γρήγορος σε αυτή τη μοτοσυκλέτα»». Ευχαριστώ τον Claudio, τον Gigi, τον Paolo και τον Davide και όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα. Forza Ducati πάντα!".

Επόμενο άρθρο »

O Marc Marquez ως μάνατζερ

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Ο Albesiano έφερε επανάσταση στην Aprilia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα