• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Toprak Razgatlioglu πάει στην BMW!
Το 2024
Νέα 22/05/2023 - 16:50

Ένα βασικό κομμάτι της σύνθεσης των αναβατών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike MOTUL FIM 2024 έχει μπει στη θέση του με τον Toprak Razgatlioglu να προσχωρεί στην ROKiT BMW Motorrad WorldSBK από το 2024 με μοτοσυκλέτα M1000RR. Η BMW θα γίνει ο τρίτος κατασκευαστής με τον οποίο έχει αγωνιστεί ο Razgatlioglu στο WorldSBK, ακολουθώντας την Kawasaki και τη Yamaha.

Ο Marc Bongers, Διευθυντής Motorsport της BMW Motorrad, είπε: "Ο Toprak είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους αναβάτες στον τομέα αυτή τη στιγμή, κάτι που απέδειξε με την κατάκτηση του τίτλου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 2021. Αλλά δεν είναι απλώς ένας γρήγορος αναβάτης μοτοσυκλετών, είναι επίσης μια μεγάλη προσωπικότητα εκτός πίστας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Toprak θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στην οικογένεια της BMW Motorrad Motorsport. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας και το μέλλον μας μαζί".

Ο Δρ Markus Schramm, Επικεφαλής της BMW Motorrad, πρόσθεσε: "Καλώς ήρθες στην οικογένεια της BMW Motorrad Motorsport, Toprak Razgatlioglu. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε στην εργοστασιακή μας ομάδα των WorldSBK από την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος που ο Toprak επέλεξε να γίνει μέλος της BMW Motorrad. Αυτό είναι ένα προοδευτικό βήμα για το έργο μας και μια ισχυρή δέσμευση της BMW Motorrad Motorsport στο World Superbike".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Θέλω να διατηρήσω καλή σχέση με τον Pecco

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγει ο Razgatlioglu από τη Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα