• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Θέλω να διατηρήσω καλή σχέση με τον Pecco
Είναι δύσκολο να έχεις φίλους στην πίστα
Νέα 23/05/2023 - 11:05

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τον Francesco Bagnaia και τον Marco Bezzecchi στην κορυφή του παγκόσμιου πρωταθλήματος, με τον Bagnaia να έχει αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα.

Αν ο Bagnaia δεν είχε εμπλακεί στη σύγκρουση με τον Maverick Vinales την τελευταία φορά, τότε ο εργοστασιακός αναβάτης της Ducati θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη με τον τελικό νικητή του αγώνα, Bezzecchi.


Μιλώντας μετά τη νίκη του στο Le Mans, ο Bezzecchi πρόσθεσε: "Είναι καλό που είμαι κοντά στον Pecco, αυτή τη στιγμή. Αλλά ειλικρινά, δεν σκέφτομαι ακόμα το πρωτάθλημα. Πρώτα απ' όλα γιατί έχοντας το σπριντ και τον κύριο GP το ίδιο Σαββατοκύριακο είναι πολύ εύκολο να χάσεις τα πάντα πολύ γρήγορα".

"Θέλω απλώς να συνεχίσω έτσι, να σκέφτομαι Σαββατοκύριακο με Σαββατοκύριακο, αγώνα με αγώνα και να απολαμβάνω την οδήγηση. Τώρα πάμε στο Mugellο που θα είναι ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο".

/gmcms/media/_2023/MotoGP 2023/05_May/_lg94351.gallery_full_top_fullscreen.jpg

Ερωτηθείς για τον ανταγωνισμό του με τον Francesco Bagnaia και για το αν είναι διαφορετικός από ότι βλέπουμε στην πίστα και στο paddock, ο Bezzecchi είπε: "Είναι όπως φαίνεται απ'έξω. Είναι το ίδιο! Σε τελική ανάλυση, έχουμε μεινει μαζί πολλές, πολλές φορές στο σπίτι και στους αγώνες".

"Επίσης, στους αγώνες ερχόταν πολλές φορές κοντά μου για να με χαιρετήσει και να μιλήσουμε λίγο. Είμαστε πολύ φιλικοί, πολύ καλοί φίλοι, αλλά στην πίστα είναι δύσκολο να έχεις φίλους".

"Θέλω να προσπαθήσω και να συνεχίσω έτσι, αλλά ξέρετε, είναι δύσκολο. Στο MotoGP ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Αλλά το να έχουμε αυτόν και τα άλλα παιδιά από την ακαδημία το κάνει λίγο καλύτερο. Ελπίζω να συνεχίσω με αυτόν τον τρόπο μαζί του".

Επόμενο άρθρο »

O Valtteri Bottas ελπίζει να σώσει το KymiRing

« Προηγούμενο άρθρο

O Toprak Razgatlioglu πάει στην BMW!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα