• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απελπισία Quartararo: Τίποτα δεν λειτουργεί
Δεν έχουμε βάση, δεν έχουμε ταχύτητα
Νέα 12/05/2023 - 21:01

Ο Fabio Quartararo ήταν μόλις 11ος και 12ος στις 2 περιόδους ελεύθερων δοκιμών σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1.

Ο Γάλλος εξήγησε ότι η M1 του αισθάνεται και πάλι «σούπερ επιθετική» στο Le Mans και φαίνεται να έχει χάσει την προηγούμενη δυνατότητά της στις στροφές.

"Είναι σαν να μην έχω αίσθηση στη μοτοσυκλέτα. Είναι σαν η μοτοσυκλέτα να είναι εξαιρετικά επιθετική [και] να μην στρίβει όπως συνήθως", είπε ο Quartararo. "Χάνουμε όλα τα [προηγούμενα] δυνατά μας σημεία. Ακόμα κι αν είχαμε λιγότερη δύναμη [στο παρελθόν], είχαμε άλλα δυνατά σημεία".

Ο Γάλλος φαίνεται να ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για το ότι η προσπάθεια να έχουν κάποια μεγαλύτερη απόδοση από τον κινητήρα του 2023, έρχεται με ένα μεγάλο τίμημα.

"Φαίνεται ότι έχουμε περισσότερη δύναμη, αλλά χάνουμε πολύ περισσότερο στην οδήγηση", είπε. "Ποτέ δεν είχα μια τόσο επιθετική μοτοσυκλέτα. Ίσως ο χαρακτήρας του κινητήρα κάνει τη μοτοσυκλέτα εξαιρετικά επιθετική. Έχουμε περισσότερη δύναμη, αλλά κάνει τη μοτοσυκλέτα εξαιρετικά επιθετική με έναν νέο τρόπο".

"Κανονικά είμαι ένας αναβάτης που μπορεί να πει πολύ εύκολα πού μου λείπει κάτι, αλλά αυτή τη στιγμή η μοτοσυκλέτα είναι τόσο επιθετική και έχει τόσες πολλές ταλαντώσεις που δεν ξέρω τι να πω".

"Βγαίνω από τη στροφή και η μοτοσυκλέτα τρέμει μέχρι το τέλος [της ευθείας]".

Επιμένοντας ότι δεν θα «θυμώσει» με την παρούσα κατάσταση, ο Quartararo παραδέχτηκε: "Νομίζω ότι [είμαστε] στην πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει στη Yamaha αυτή τη στιγμή, γιατί δεν μπορούμε να βρούμε λύση μετά από 8 αγώνες, γιατί τα Sprint για μένα είναι αγώνες".


"Και δεν έχουμε καμία βάση, και καμία ταχύτητα, θα έλεγα». Τα νέα πράγματα που δοκιμάσαμε (στο τεστ της Jerez) ήταν άχρηστα".


"Δοκιμάσαμε μια εξάτμιση, η οποία δεν λειτουργούσε. Το πλαίσιο δεν λειτουργεί. Τα αεροδυναμικά δεν λειτουργούν. Τα ηλεκτρονικά δεν λειτουργούν. Ίσως μια ρύθμιση που δοκιμάσαμε με την Öhlins ήταν λίγο καλύτερη".

"Αλλά από το τεστ, τα νέα πράγματα που δοκιμάσαμε ήταν άχρηστα".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Είναι μια φανταστική ομάδα και μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Χρειαζόμαστε περισσότερα βήματα μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα