• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Είναι μια φανταστική ομάδα και μοτοσυκλέτα
Ανυπομονώ για κάθε αγώνα
Νέα 12/05/2023 - 21:43

Το πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν του 2023 συνεχίστηκε στο Le Mans την Παρασκευή για τον Jack Miller, o οποίος ήταν ο ταχύτερος και στις 2 περιόδους δοκιμών, με 1:31.449 και μετά 1:30.950.

Κέρδισε το γαλλικό Grand Prix πριν από δύο χρόνια ως εργοστασιακός αναβάτης της Ducati και τώρα η ΚΤΜ δείχνει να μπορεί να τον φέρει και πάλι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.


"Θα το καταφέρουμε, αυτό είναι σίγουρο", υποσχέθηκε. "Είναι καλή, ξέρετε, η μοτοσυκλέτα είναι δυνατή.


"Είναι καταπληκτική. Ανυπομονώ για κάθε αγώνα με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Είναι μια καταπληκτική ομάδα και ένα καταπληκτικό πρότζεκτ. Το λατρευω. Το να μπεις σε έναν αγώνα το Σαββατοκύριακο γνωρίζοντας ότι μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός από την αρχή είναι πολύ ωραίο".

"Μια τέλεια Παρασκευή είναι πάντα καλή, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να τη μεταφράσουμε σε ένα καλό Σάββατο και μια ακόμα καλύτερη Κυριακή. Είναι μια περίεργη πίστα, το Le Mans. Δεν μπορείς να πιέσεις στο απόλυτο όριο  όπως μπορείς σε άλλες πίστες".

"Η πρόσφυση είναι χαμηλή σε κάποια σημεία. Σε άλλα σημεία είναι φανταστική. Πρέπει λοιπόν να το πας στροφή προς στροφή".


"Παρόλα αυτά, η μοτοσυκλέτα ήταν καλή από την αρχή. Στις στροφές ή τους τομείς όπου δεν είχα υπερβολική αυτοπεποίθηση σήμερα το πρωί, μπορέσαμε να δουλέψουμε πάνω τους στις ΕΔ1 και ειδικά στις ΕΔ2 για να βελτιωθούμε αργά αλλά σταθερά".

Υπήρξαν πολλές πτώσεις την Παρασκευή - ο Marc Marquez έπεσε δύο φορές, ενώ ο Jorge Martin και ο Aleix Espargaro ήταν μεταξύ των άλλων αναβατών που βρέθηκαν στην αμμοπαγίδα - αλλά ο Miller πιστεύει ότι τιθασεύει την απαιτητική πίστα.

"Η στροφή 7 είναι πάντα κακή, η στροφή 3 είναι η κλασική. Κάθε χρόνο", είπε. «Πέρυσι σημειώθηκαν 47 πτώσεις σε όλες τις κατηγορίες. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθουμε άνετα, να καταλαβαίνουμε πόσο μπορούμε να πιέσουμε σε κάθε στροφή. Ο ρυθμός ήταν καλός με τα μεταχειρισμένα ελαστικά".

Επόμενο άρθρο »

Στα 23.1g η δύναμη πρόσκρουσης στην πτώση του Δημήτρη Διατσίδη στην Χερέθ! (+video)

« Προηγούμενο άρθρο

Απελπισία Quartararo: Τίποτα δεν λειτουργεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα