• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto3 ΕΔ2
Ο Masia αρπάζει την πρώτη θέση την τελευταία στιγμή
Νέα 12/05/2023 - 16:10

Η βροχή δεν έκανε την εμφάνισή της στις ΕΔ2 της Moto3 και ήταν μια επίθεση στα τελευταία στάδια από τον Jaume Masia που είδε τον Ισπανό να γίνεται ο ταχύτερος της πρώτης μέρας με 1:41.846. Ο Ayumu Sasaki ήταν ο ταχύτερος το πρωί και βελτίωσε περαιτέρω τους χρόνους του στις ΕΔ2 για να πάρει τη δεύτερη θέση με 0,137 δευτερόλεπτα από τον Masia, με τον Xavier Artigas να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα.

Ο Daniel Holgado ήταν ο πρώτος που βελτίωσε τον πρωινό του χρόνο, καθώς πέταξε στην κορυφή των συνδυασμένων χρόνων με 17 λεπτά να απομένουν. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήρθε και οι επιθέσεις άρχισαν από αναβάτες όπως ο Jose Antonio Rueda και ο Diogo Moreira. Στη συνέχεια, ο Sasaki ξαναπήρε το προβάδισμα της συνεδρίας με δύο συνεχόμενους γρήγορους γύρους. 


Ο Romano Fenati ακολούθησε σύντομα καθώς έκανε έναν γύρο από το πουθενά για να βρει τους Sasaki και Holgado στην κορυφή. Η καρό σημαία βγήκε και φαινόταν ότι όλα είχαν αποφασιστεί μέχρι που ο Masia κατέβασε 1,6 δευτερόλεπτα τον χρόνο του σε σχέση με τις ΕΔ1 για να ανεβάσει την Leopard Honda του στην κορυφή.


Πίσω από τον Artigas βρέθηκε τελικά ο Romano Fenati, με τον Daniel Holgado να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.


Ο Jose Antonio Rueda συνέχισε την καλή του εμφάνιση, παίρνοντας την έκτη θέση, ενώ ήταν μια δύσκολη μέρα για τον νικητή των 2 τελευταίων αγώνων, Ivan Ortola, που είχε πτώση και στις 2 περιόδους δοκιμών, αλλά η τελική του επίθεση τον έφερε στην 7η θέση. 
Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Joel Kelso, Deniz Oncu και Filippo Farioli. 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto2 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA