• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 ΕΔ2
O Sam Lowes ανεβαίνει στην κορυφή
Νέα 12/05/2023 - 16:31

Ο Sam Lowes συνέχισε από εκεί που σταμάτησε στο Ισπανικό Grand Prix, φτάνοντας στην κορυφή της πρώτης μέρας στο Le Mans. Ο Βρετανός αναβάτης άρπαξε την πρώτη θέση με ένα εκπληκτικό 1:36.178 καθώς οι ΕΔ2 πλησίαζαν στο τέλος τους. Ο Pedro Acosta ανέβηκε στην πρώτη θέση στα μέσα της απογευματινής περιόδου δοκιμών και συνέχισε να κινεί το σημείο αναφοράς σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ2. 


Ωστόσο, δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει την επίθεση του Lowes, καθώς ο Ισπανός ολοκλήρωσε τη μέρα στη δεύτερη θέση, μόλις 0,005 δευτερόλεπτα μακριά από τον αναβάτη της Elf Marc VDS. Ο Alonso Lopez είχε επίσης καλό ρυθμό την Παρασκευή τελειώνοντας την ημέρα στην τρίτη θέση, 0,093 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή, με ένα δευτερόλεπτο να καλύπτει τους 19 πρώτους.

Ο ταχύτερος του πρωινού, Filip Salac, κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του στο τέλος και να πάρει τη δεύτερη θέση, ενώ μεγάλη βελτίωση είχε και ο Celestino Vietti είχε μεγάλη βελτίωση και κατάφερε να κλείσει την πρώτη 5άδα. 


Ο Jake Dixon έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Tony Arbolino, ενώ ο Somkiat Chantra ήταν σταθερά στην πρώτη 10άδα και πήρε την 8η θέση. Ο Albert Arenas και ο Manuel Gonzalez τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα. 

Ο Aron Canet έκανε ένα απίστευτο σώσιμο στην έξοδο της 14ης στροφής, αλλά λίγο αργότερα δεν θα κατάφερνε πάλι κάτι αντίστοιχο όταν έχασε το μπροστινό στην 7η στροφή. Τελικά θα έμενε 13ος με τον πρωινό του χρόνο. 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Moto3 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA