• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: MotoGP ΕΔ1
Πρώτος ο Jack Miller
Νέα 12/05/2023 - 13:12

O Jack Miller έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου στις ΕΔ1 του Γαλλικού Grand Prix στα τελευταία στάδια, κάνοντας 1:31.499. Για λίγο φαινόταν ότι η εργοστασιακή ομα΄δα της ΚΤΜ θα έκανε το 1-2, καθώς ο Brad Binder ήταν ακριβώς πίσω από τον ομόσταυλό του, όμως η τελική επίθεση του Luca Marini χώρισε τις 2 ΚΤΜ και έσπρωξε τον Binder στην τρίτη θέση. 

Στα τελευταία στάδια όλοι οι αναβάτες ξεκίνησαν τις επιθέσεις του, με στόχο μια πολυπόθητη θέση στην πρώτη δεκάδα, που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2. Ο Johann Zarco κατάφερε να ανέβει στην τέταρτη θέση στον τελευταίο του γύρο, ενώ κάθε αναβάτης που περνούσε την γραμμή του τερματισμού έκανε την κατάταξη να αλλάζει μορφή. 

Ο Alex Marquez συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις με την Ducati, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση. Πίσω του ήταν ο Joan Mir, με τα μεγάλα νέα για την Honda να είναι ότι το πλαίσιο της Kalex που δοκίμασε ο Stefan Bradl στο τεστ της Jerez εμφανίστηκε στη μοτοσυκλέτα τόσο του Mir, όσο και του Marc Marquez. 

O Aleix Espargaro ήταν η κορυφαία Aprilia στην 7η θέση, φτάνοντας εκεί με το πέσιμο της καρό σημαίας. Ο Marco Bezzecchi είχε βρεθεί στη μέση των ΕΔ1 στην κορυφή, όμως οι τελικές επιθέσεις των αναβατών τον έφεραν πίσω στην 8η θέση, μπροστά από τον Maverick Viñales, που βρέθηκε και αυτός για λίγο στην κορυφή. Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022, Francesco Bagnaia, ο οποίος έβγαλε εκτός τον Fabio Quartararo. 

O Γάλλος δεν κατάφερε επί του παρόντος να προκριθεί στις ΚΑΤ2 και δεν θα είναι το μόνο μεγάλο όνομα που θα ελπίζει να βελτιώσει το ρυθμό του το απόγευμα. Ο Μarc Marquez επέστρεψε για πρώτη φορά μετά το Portimao, ξεκινώντας με το παλιό πλαίσιο της Honda, μέχρι την πτώση του, μετά την οποία χρησιμοποιήσε το πλαίσιο της Kalex. Ο Ισπανός 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν μέσα στην δεκάδα μέχρι το τέλος, με τις τελικές επιθέσεις να τον αφήνουν τελικά στην 12η θέση. 

Πτώση είχε και ο Fabio Di Giannantonio, ενώ ο Τakaaki Nakagami αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα, με μια μικρή φωτιά στον κινητήρα του στα μέσα των ΕΔ1. Ο αντικαταστάτης του Enea Bastianini, Danilo Petrucci, πήρε τη 19η θέση. 

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Grand Prix o Raul Fernandez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA