• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sofuoglu: Μιλάω με BMW, Kawasaki και ομάδες των MotoGP
Για το μέλλον του Razgatlioglu
Νέα 09/05/2023 - 09:24

Το μέλλον του Toprak Razgatlioglu είναι ακόμα αβέβαιο όσον αφορά το αν θα συνεχίσει στο WSBK ή να ποντάρει στο MotoGP. Ο Τούρκος αναβάτης έχει ήδη πραγματοποιήσει μερικές δοκιμές με την Yamaha M1: η πρώτη δοκιμή πραγματοποιήθηκε στην Aragón και επηρεάστηκε σημαντικά από τις καιρικές συνθήκες, ενώ η δεύτερη δοκιμή πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Jerez. Σε αυτό το στάδιο, δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του αναβάτη.

Ο Kenan Sofuoglu - μάνατζερ του Razgatlioglu - προσέφερε μια ενημέρωση για την κατάσταση των διαπραγματεύσεων: "Απέρριψα την προσφορά της Yamaha (μέχρι στιγμής). Δεν μας πρόσφεραν αυτό που φανταζόμουν. Είχα πει στη Yamaha ότι ήθελα μια δέσμευση στην Καταλονία, δεν θα μιλούσα με κανέναν άλλο κατασκευαστή μέχρι τότε. Τώρα μιλάω και με άλλους. Έχω μια προσφορά από την BMW και μιλάω επίσης με την Kawasaki και κατασκευαστές στα MotoGP. Ο Τoprak σκέφτεται θετικά την BMW. Δεν έχω προσφορά από τη Honda".

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Supersport επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πιθανότητα η απόφαση να ληφθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

"Όταν πήγαμε στη Yamaha το 2020, πολλοί με συμβούλεψαν να μην το κάνω και είπαν ότι αυτό θα καταστρέψει την καριέρα του Toprak. Ο Τoprak δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Yamaha αυτή τη στιγμή, οπότε δεν βλέπουμε τον καλύτερο Toprak αυτή τη στιγμή. Το θετικό είναι ότι η Yamaha μας έχει προσφέρει μακροχρόνιο συμβόλαιο και ότι έχουμε πολύ στενές σχέσεις με την Yamaha Τουρκίας. Δεν θα βιαστώ  για τίποτα, ίσως δεν αποφασίσουμε πού θα πάει ο Toprak μέχρι το καλοκαίρι".

Επόμενο άρθρο »

1000 Grand Prix συμπληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Le Mans

« Προηγούμενο άρθρο

Beirer: Το πλάνο μας είναι να κρατήσουμε τον Acosta στη Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα