• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Δεν θα άλλαζα αυτή την Aprilia με καμία άλλη μοτοσυκλέτα
Αλλά αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα
Νέα 01/05/2023 - 13:37

Θα μπορούσε να θεωρηθεί μια χαμένη ευκαιρία αν σκεφτούμε ότι ξεκίνησε από την pole position. Στο τέλος, ωστόσο, ο Aleix Espargarò κατάφερε να ξεεπράσει την πτώση του απογεύματος του Σαββάτου, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στον αγώνα της Κυριακής.

Αλλά ο Ισπανός αναβάτης δεν μπορεί να είναι εντελώς ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν το ποτήρι είναι μισογεμάτο για αυτόν, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε.

"Είμαι λυπημένος για αυτό το αποτέλεσμα", ανέφερε ο Espargaro. "Αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να κάνω καλή εκκίνηση και χάνω πάρα πολύ όταν βρίσκομαι στο slipstream. Μου είναι αδύνατο να προσπεράσω και δεν καταλαβαίνω γιατί. Μάλιστα, όταν ήμουν πίσω από τον Zarco, δυσκολευόμουν. Μετά, όταν έπεσε ο Johann, μπόρεσα να βρω τον ρυθμό μου. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί, γιατί η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετική και δεν θα την άλλαζα με καμία άλλη στον κόσμο, αλλά δεν μπορώ να είμαι τόσο επιθετικός όσο θέλω".

"Δεν νομίζω ότι εξαρτάται από την πίεση ή τη θερμοκρασία του μπροστινού ελαστικού. Υπάρχει πιθανώς κάτι που σχετίζεται με την αεροδυναμική, αλλά πρέπει να καταλάβουμε γιατί. Γιατί δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε".


"Στην αρχή χάνω πάρα πολλές θέσεις και συνέβη ξανά την Κυριακή. Πρέπει λοιπόν να βελτιωθούμε με τον συμπλέκτη, γιατί δεν μπορώ να μείνω πίσω όπως χθες. Τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζω είναι αυτά, ακόμα κι αν νιώθω ικανοποιημένος που πήρα κάποιους βαθμούς".

Στόχος είναι να βρεθεί μια γρήγορη λύση.

"Η μοτοσυκλέτα είναι φανταστική. Είμαι ερωτευμένος με αυτή την Aprilia, και έχουμε επίσης ταχύτητα. Το γεγονός είναι ότι δεν μπορώ να το εκμεταλλευτώ όπως θα ήθελα και, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να ανακτήσω θέσεις".


Τέλος, ο Aleix μίλησε για την απόδοση της ΚΤΜ.

"Οι αναβάτες της KTM ήταν πολύ καλοί. Τι γνώμη έχω για τον Pedrosa; Ο Dani είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP, αλλά είχε την ευκαιρία να κάνει τεστ εδώ για πολλές μέρες. Του ζήτησα επίσης να ανταλλάξουμε τα κράνη μας. Όποιος πιστεύει ότι το επίπεδο είναι χαμηλό, βλέποντας τι έχει κάνει ο Dani, θα έλεγα ότι δεν καταλαβαίνει πολλά από τις μοτοσυκλέτες".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έδωσαν ποινή

« Προηγούμενο άρθρο

"Παραλίγο να βάλω τα κλάματα"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα