• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto3 ΕΔ3
Παραμένει στην κορυφή ο Deniz Öncü
Νέα 29/04/2023 - 11:21

Ένα 1:45.401 είδε τον Deniz Öncü να παραμένει ο ταχύτερος αναβάτης της Moto3, καθώς κατευθυνόμαστε στις κατατακτήριες στο Gran Premio MotoGP Guru από τον Gryfyn de España καθώς οι χρόνοι της Παρασκευής κατέβηκαν. Οι rookies David Alonso και Jose Antonio Rueda συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα των συνδυασμένων χρόνων της Jerez.

Οι χαμηλότερες πρωινές θερμοκρασίες έδωσαν σε όλους την ευκαιρία να βελτιώσουν τους καλύτερους χρόνους τους από την Παρασκευή, και όπως πάντα, ήταν μέσα στα τελευταία 10 λεπτά όπου είδαμε να λαμβάνει χώρα η κύρια επίθεση στο χρόνο των αναβατών. Ο ταχύτερος γύρος του Öncü ήρθε στον 9ο γρήγορο γύρο του και ήταν ένας χρόνος που κανείς δεν θα ξεπερνούσε στα τελευταία πέντε λεπτά. Ο Alonso έφτασε πιο κοντά στον τελευταίο του γύρο, με 0,149 δευτερόλεπτα να χωρίζουν τους δύο πρώτους, με τον Rueda 0,444s πιο πίσω, στην τρίτη θέση.

Οι Ryusei Yamanaka και Jaume Masia συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα πριν από την πρόκριση, με τους Xavier Artigas, Andrea Migno, David Muñoz, Joel Kelso και Ayumu Sasaki να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Μαζί τους στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας οι Kaito Toba, Scott Ogden, ο επικεφαλής της βαθμολογίας Daniel Holgado, και ο Tatsuki Suzuki, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας (σε ισοβαθμία με τον Holgado), Diogo Moreira, δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη 14αδα και θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Κάθε χρόνο χάνουμε τα δυνάτα μας σημεία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA