• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 ΕΔ3
Νέο ρεκόρ για τον Aron Canet
Νέα 29/04/2023 - 11:33

Ένα νέο ρεκόρ γύρου στα τελευταία στάδια των ΕΔ3 της Moto2 βλέπει τον Aron Canet να βρίσκεται στην κορυφή των φύλλων χρόνου, καθώς κατευθυνόμαστε στις κατατακτήριες του Gran Premio MotoGP Guru από τον Gryfyn de España. Το 1:40.640 του Ισπανού ήταν 0,056 δευτερόλεπτα ταχύτερο από τον καλύτερο γύρο του Pedro Acosta, που πήρε τη δεύτερη θέση. Ο ταχύτερος της Παρασκευής, Sam Lowes, συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, με τον Βρετανό να είναι 0,349 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή.


Ο Acosta κυνήγησε τον Canet μέχρι το τέλος, όμως ο τελευταίος τομέας της πίστας δεν ήταν το δυνατό του σημείο στην τελευταία του προσπάθεια και έτσι δεν έγραψε άλλο ένα ρεκόρ στο όνομά του.


Όλοι οι αναβάτες, εκτός από τον Somkiat Chantra, που πήρε την ένατη θέση των συνδυασμένων χρόνων, ήταν ταχύτεροι από την Παρασκευή στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί του Σαββάτου, καθώς ο Albert Arenas και ο Alonso Lopez συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.


Ο Jake Dixon, ο rookie Sergio Garcia (σε άλλη μια δυνατή απόδοση), ο Filip Salač, ο Somkiat Chantra και ο Celestino Vietti συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα των συνδυασμένων χρόνων. Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες περνούν οι Tony Arbolino, Fermin Aldeguer, Barry Baltus και Bo Bendsneyder.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Grand Prix ο Bastianini!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA