• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν το περίμενα
Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα
Νέα 28/04/2023 - 21:40

Ο Dani Pedrosa σήκωσε το βλέμμα και είδε το «P1» δίπλα στο όνομά του. Είχε περάσει καιρός…


Ο θρύλος των MotoGP ήταν ο ταχύτερος το πρωί της Παρασκευής στη Jerez, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς που τον έχουν δει μόνο σε ένα Σαββατοκύριακο αγώνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
"Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα, σίγουρα! Και για την ομάδα επίσης. Και για τους οπαδούς", ανέφερε ο Pedrosa. "Δεν το περίμενα ποτέ, ήταν έκπληξη!".

Παρά την τρομερή του σημερινή απόδοση (που τον είδε να κατακτά την 3η θέση στους συνδυασμένους χρόνους), ο Pedrosa δεν θέτει μεγαλύτερες προσδοκίες για το Σαββατοκύριακό του.

"Όχι, απολύτως όχι", είπε όταν ρωτήθηκε αν άλλαξαν οι προσδοκίες του. "Έχουμε τους στόχους μας και εκεί θα μείνουμε. Αυτό είναι όλο".

Η πρόβλεψή του για τον αγώνα Sprint του Σαββάτου; Ο Pedrosa χαμογέλασε: "Δεν έχω ιδέα, ειλικρινά. Έχω πολλά πράγματα να μιλήσω στην ομάδα. Θα δούμε πώς πάει, ποιά είναι η διαδικασία έναρξης. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ελέγξω με την ομάδα. Προχωράμε βήμα βήμα".


Ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην ιστορία των MotoGP χωρίς πρωτάθλημα αποσύρθηκε στα τέλη του 2018 και, έκτοτε, αγωνίστηκε μόνο μία φορά, το 2021 στην Αυστρία.

"Είναι υπέροχο, καλό συναίσθημα", είπε για την επιστροφή του. "Ειδικά επιστρέφοντας σε αυτή την καταπληκτική πίστα με αυτούς τους υπέροχους αντιπάλους".

"Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος κάθε φορά. Σήμερα το πρωί είχαμε μια καλή αρχή, σήμερα το απόγευμα ήταν πιο περίπλοκα λόγω των συνθηκών πίστας".

"Ίσως η ζέστη ή ο άνεμος να έκαναν τους χρόνους του γύρου πιο αργούς. Ήταν δύσκολο να βελτιωθoύμε. Μερικοί αναβάτες βελτίωσαν τους χρόνους τους, ακόμη και το απόγευμα με χειρότερες συνθήκες πίστας".

"Είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε μέσα στην πρώτη δεκάδα, αυτά είναι καλά νέα. Αύριο έχουμε κάτι νέο να μάθουμε. Είναι κάτι διαφορετικό, με τις κατατακτήριες το πρωί. Δεν είναι εύκολο πράγμα, είναι σκληρό για τους αναβάτες".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Το στυλ οδήγησής μου δεν είναι όμορφο

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολη μέρα για Bastianini και Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA