• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη μέρα για Bastianini και Bagnaia
Δεν ξέρει αν θα συνεχίσει ο "Bestia"
Νέα 28/04/2023 - 21:21

Ο Enea Bastianini τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο του στον αγώνα Sprint του Portimao, όταν τον έριξε o Luca Marini. Έχοντας χάσει τους δύο προηγούμενους γύρους λόγω τραυματισμού, ο Bastianini πήρε μέρος σήμερα στις ελεύθερες δοκιμές της Jerez.


Ωστόσο ο Ιταλός δυσκολεύτηκε καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής, ολοκληρώνοντας τη μέρα στην 20η θέση των συνδυασμένων χρόνων, 1,3 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή.

Αν και είναι χαρούμενος που επέστρεψε στη μοτοσυκλέτα του, ο Bastianini παραδέχεται ότι η συνέχιση της συμμετοχής του στο Grand Prix της Jerez είναι ακόμα αμφίβολη και θα αξιολογήσει τις επιλογές του το πρωί του Σαββάτου.

"Ήταν σαν το τεστ της Δευτέρας στο Misano με την Panigale – όχι πολύ καλό", είπε ο Bastianini για την Παρασκευή του στη Jerez. "Αλλά είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα στη Ducati μου και ήταν μια καλή μέρα - με πολύ πόνο - αλλά στο τέλος είμαι χαρούμενος για όλα αυτά".

"Αλλά η κατάστασή μου δεν είναι καλή, ο ώμος μου δεν είναι δυνατός και είναι δύσκολο να κάνω πολλούς γύρους και να είμαι γρήγορος. Αύριο το πρωί, πρέπει να δω την κατάστασή μου και αν είναι σαν σήμερα ή λίγο καλύτερα, μάλλον μπορώ να συνεχίσω".

"Αλλά σε άλλη περίπτωση, πρέπει να πάρουμε την απόφαση γιατί δεν έχει νόημα να κάνω μερικούς γύρους και να είμαι αργός, είμαι εδώ για να φέρω μερικούς βαθμούς. Εάν δεν είναι δυνατό, πρέπει να σταματήσουμε".

Ο ομόσταυλός του, Francesco Bagnaia, είχε επίσης μια δύσκολη Παρασκευή στην Ισπανία, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 ήταν μόλις 13ος στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου και θα πρέπει να περάσει από τις ΚΑΤ1 το Σάββατο.

"Ερχόμαστε από πέρυσι, όταν η αίσθηση μου σε αυτή την πίστα ήταν απίστευτη, και σήμερα –όχι τόσο σήμερα το πρωί, περισσότερο σήμερα το απόγευμα– πάλευα να βρω κάποια σταθερότητα", είπε o Bagnaia. "Zoρίζομαι λίγο με την αίσθηση στο μπροστινό της μοτοσυκλέτας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ειλικρινά, έχουμε μια ιδέα που θα μπορούσε να είναι η λύση, αλλά θα δούμε".

"Σε κάθε περίπτωση, περίμενα κάτι παραπάνω από εμένα, από τη μοτοσυκλέτα μου σήμερα. Αλλά το χειρότερο είναι ότι βρισκόμαστε εκτός των κορυφαίων 10. Οι πρώτοι 2 τομείς είναι εντάξει, αλλά στους τομείς 3 και 4 χάνω πολύ χρόνο".

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν το περίμενα

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA