• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lecuona: Επιστρέφω στα MotoGP με την ομάδα των ονείρων μου
Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο Σαββατοκύριακο
Νέα 27/04/2023 - 11:26

Ο Marquez θα χάσει το Grand Prix της Jerez αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο χέρι που υπέστη στο Portimao.


Προηγουμένως είχε αντικατασταθεί από τον δοκιμαστή αναβάτη της Honda, Stefan Bradl, αλλά, στη Jerez, ο αναβάτης WorldSBK της Honda, Iker Lecuona βρεθεί στη θέση του.


"Πρώτα θέλω να ευχηθώ στον Marc ό,τι καλύτερο στην ανάρρωσή του, είναι το σημείο αναφοράς στα MotoGP και νομίζω ότι δεν λείπει μόνο στους οπαδούς, αλλά και στους αναβάτες", είπε ο Lecuona. "Για μένα, φυσικά, είναι μια απίστευτη ευκαιρία να επιστρέψω στα MotoGP και να οδηγήσω με την ομάδα των ονείρων μου. Το να το κάνεις μπροστά στο ισπανικό κοινό είναι πολύ ιδιαίτερο".

"Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, θα είναι ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό Σαββατοκύριακο. Φέτος και πέρυσι έχω επικεντρωθεί πλήρως στο WorldSBK με το HRC και τώρα πρέπει να συνηθίσω σε οτιδήποτε είναι διαφορετικό στα MotoGP καθώς και να μάθω μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα – την Honda RC213V".

"Ό,τι κι αν γίνει, θα βάλω τα δυνατά μου και ας δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα".

Στο Grand Prix των Η.Π.Α., η Honda κέρδισε τον πρώτο της αγώνα μετά από δύο χρόνια χάρη στον Alex Rins της LCR.

Αλλά ο Joan Mir, ο ομόσταυλος του Marquez στη Repsol, είχε μια πιο δύσκολη αρχή μετά τη Suzuki. Δεν έχει καταφέρει να τερματίσει σε τρεις στους έξι αγώνες μέχρι στιγμής.

"Η πρώτη μου φορά που οδηγώ μπροστά στους Ισπανούς οπαδούς ως αναβάτης της Repsol Honda Team θα είναι ξεχωριστή, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με βελτιώσεις", είπε ο Mir. "Το τελικό αποτέλεσμα στο Austin δεν ήταν αυτό που θέλαμε με την πτώση, αλλά κάναμε ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα που θέλω να προσπαθήσω στη Jerez".

"Από το Austin στη Jerez είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τη διάταξη και τις απαιτήσεις της πίστας, αλλά πάντα ένιωθα άνετα εκεί. Ανυπομονώ επίσης για το τεστ μετά τον αγώνα, μια μέρα για να επικεντρωθώ μόνο στη δουλειά μας και στην οδήγηση μου".

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Η Jerez θα είναι αγώνας επαναπροσαρμογής

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώνεται το Grand Prix του Καζακστάν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA