• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Η Jerez θα είναι αγώνας επαναπροσαρμογής
Ελπίζω τα παυσίπονα να δουλέψουν
Νέα 27/04/2023 - 12:53

Ο Enea Bastianini τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο στο Portimao, όταν στον αγώνα Sprint o Luca Marini έπεσε και παρέσυρε τον αναβάτη της εργοστασιακής Ducati. Αφού γλίτωσε το χειρουργείο και ανάρρωσε τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ιταλός επέστρεψε στην πίστα την Δευτέρα στο Misano, οδηγώντας μια Panigale V4S για να ελέγξει πώς ένιωθε στη μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η αίσθηση του Bastianini ήταν θετική και ο Ιταλός περνάει τον τελευταίο ιατρικό έλεγχο σήμερα, ο οποίος θα καθορίσει αν θα αγωνιστεί στη Jerez.


"Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στην ομάδα μου γιατί είχαμε λίγες ευκαιρίες να δουλέψουμε μαζί φέτος! Αυτές οι εβδομάδες στο σπίτι δεν ήταν εύκολες, βλέποντας τους άλλους να αγωνίζονται, αλλά επιτέλους θα μπορέσω να επιστρέψω και εγώ στην πίστα", ανέφερε ο Bastianini. "Είχα δώσει το 100% για να προσπαθήσω να είμαι σωματικά έτοιμος για το Austin, να γυμνάζομαι και να συνεχίζω τη φυσικοθεραπεία, αλλά οι γιατροί με συμβούλεψαν να περιμένω".

Εάν επιτραπεί στον Bastianini να αγωνιστεί, το Grand Prix της Ισπανίας θα είναι δοκιμαστικό για τους επόμενους αγώνες.

"Την Πέμπτη, θα κάνω έναν τελευταίο ιατρικό έλεγχο στη Jerez, και αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσω να επιστρέψω στη Desmosedici μου. Η Jerez είναι μια πίστα που μου αρέσει, αλλά εξακολουθώ να ξέρω ότι δεν είμαι στο 100% των δυνάμεών μου, οπότε αυτό το Grand Prix θα είναι σαν ένα τεστ για μένα για να επανέλθω σε φόρμα για τους επόμενους αγώνες".


"Θα είμαι χαρούμενος αν παραμείνω στην πρώτη δεκάδα, θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να προσαρμοστώ στις ταχύτητες του MotoGP, το κρίσιμο κομμάτι θα είναι η διαχείριση του αγώνα και να κρατήσω τον ρυθμό ψηλά".

"Ξέρω ότι θα με ενοχλήσουν πολύ οι δεξιές στροφές και στη Jerez είναι αρκετές. Ας ελπίσουμε ότι τα παυσίπονα θα δράσουν. Είμαι πιο ήρεμος για τον αγώνα Sprint παρά για τον κανονικό αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες δοκιμών και Grand Prix Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

Lecuona: Επιστρέφω στα MotoGP με την ομάδα των ονείρων μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA