• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bastianini βρέθηκε στο Misano με μια Panigale V4
Θετική αίσθηση, αναμένεται το τελικό οκ για επιστροφή
Νέα 25/04/2023 - 11:07

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Enea Bastianini πήγε στην πίστα του Misano με μια Ducati Panigale V4. Ήταν για αυτόν ένα σημαντικό τεστ για να καταλάβει τη φυσική του κατάσταση πριν αναχωρήσει για την Ισπανία, όπου αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται (εκτός απροόπτου) να συμμετάσχει στο Grand Prix της Jerez.

O Ιταλός, τις τελευταίες εβδομάδες, έκανε ασκήσεις αποκατάστασης μετά το κάταγμα που υπέστη στη δεξιά ωμοπλάτη όταν ο Luca Marini παρέσυρε μετά την πτώση του στον αγώνα  Sprint του Portimao. H πρώτη του επαφή με πίστα μετά από αυτό το περστατικό είχε θετική ανταπόκριση. Ο Enea έκανε 10 γύρους με την Panigale V4 και τα συναισθήματα ήταν ενθαρρυντικά.

Τώρα θα αναχωρήσει για την Ισπανία όπου το πρωί της Πέμπτης οι γιατροί θα τον εξετάσουν για να του δώσουν το οριστικό ΟΚ για να ανέβει στην Desmosedici  του.


Παρά το ότι έρχεται στην Ισπανία με 0 βαθμούς στο όνομά του, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Bastianini από το κυνήγι του Πρωταθλήματος, δεδομένης της περσινής του φόρμας, της ανταγωνιστικότητας της μοτοσυκλέτας του και των λαθών του περσινού Πρωταθλητή και ομόσταυλού του, Francesco Bagnaia. 

Επόμενο άρθρο »

8 Ducati, δορυφορικές ομάδες, ιδανικό grid

« Προηγούμενο άρθρο

Sofuoglu: Πάντα λέω στον Toprak να μείνει στα Superbikes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα