• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περισσότερες διευθυντικές θέσεις σε γυναίκες στο Motorsport
Νέα 21/04/2023 - 12:41

Η Fantic Racing ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Matilde Tomagnini, με την οποία δυναμώνει η ομάδα της στο motorsport, όπως λέει η ίδια η Ιταλική εταιρία. H Fantic ήδη έχει ξεκινήσει από πέρυσι συνεργασία με την πιο δυναμική γυναίκα αυτή τη στιγμή στο paddock του MotoGP, την Milena Koerner, που ήταν και η πρώτη γυναίκα Team Manager, στην ομάδα της MV Agusta- Forward στην κατηγορία Moto 2. Η Fantic προχώρησε και έκανε την Γερμανικής καταγωγής Milena, συντονιστή όλων των αγωνιστικών της δραστηριοτήτων, σε όλα τα αθλήματα μοτοσυκλέτας, ΜΧ, Enduro, Rally Raid, MotoGP. 

“H ομάδα που ασχολείται με την αγωνιστική δραστηριότητα εμπλουτίστηκε με μια σημαντική νέα συνεργασία”, αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρίας. 

Για την Fantic Racing η έλευση της Matilde Tomagnini, με την εμπειρία της στον κόσμο των αγώνων, είναι κάτι θετικό. Αναλαμβάνει τον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας και την εμπορική ανάπτυξη.
Η Matilde Tomagnini εργάστηκε στο περελθόν σε πολυεθνικές εταιρίες, όπως η Philip Morris, όπου ήταν υπεύθυνη για την μάρκα Chesterfield, η οποία ασχολήθηκε εκτεταμένα με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στην Aprilia Racing ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας και χορηγιών και στην Fiat ως γενική Διευθύντρια έκανε την επανεκκίνηση της Abarth ως μάρκας. 

Έτσι το ανδροκρατούμενο paddock του MotoGP αποκτά άλλη μια ισχυρή γυναίκα, δίπλα στην ήδη ισχυρή Milena Koerner. Για να δούμε τα αποτελέσματα σε μερικούς μήνες και το αν θα ακολουθήσουν και άλλες μάρκες αυτήν την τάση, τουλάχιστον σε τέτοιες θέσεις.


 

Επόμενο άρθρο »

Rossomondo: Μπορούμε να είμαστε το ίδιο καλοί, αν όχι περισσότερο

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Αποδείξαμε ότι η μοτοσυκλέτα μας έχει δυνατότητες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA