• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Κατατακτήριες δοκιμές
Noyes, Takahashi και Debon η πρώτη τριάδα.
Νέα 23/05/2010 - 09:39

Την pole position της κατηγορίας κέρδισε ο Kenny Noyes, την πρώτη του αυτή τη σεζόν και φυσικά την πρώτη pole position για την ομάδα του και την PromoHarris σημειώνοντας το 1:39.234 αφήνοντας πίσω του τον Yuki Takahashi τον Alez Debon και τον πρωταγωνιστή της προηγούμενης ημέρας Jules Cluzel. Πολύ μικρός ήταν ο χρόνος που χώριζε τους οδηγούς κι όταν ο συναγωνισμός άναψε για τα καλά 27 οδηγοί “γύριζαν” μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο. Με λίγα λόγια μπορεί μεν ο Noyes να κέρδισε την pole position, ωστόσο ο Takahashi της Tech III ήταν πίσω του με διαφορά μόλις 0,031δευτ. Εξίσου μικρή ήταν η διαφορά που χώριζε τον τρίτο Alex Debon (Aeroport de Castello-Ajo) και τον Jules Cluzal (Forward Racing). 

 

Σταθεροί στις επιδόσεις του ήταν οι Fonsi Nieto (G22 Holiday Gym) και Sergio Gadea(Tenerife 40 Pons) από την πρώτη ημέρα δοκιμών ενώ τον έβδομο καλύτερο χρόνο είχε ο Toni Elias (Gresini Racing Moto2) που νωρίτερα στην ημέρα είχε μία πτώση. Πολύ καλή ήταν κι εμφάνιση του Simone Corsi (JiR Moto2) που θα ξεκινήσει τον αγώνα από την δεύτερη σειρά εκκίνησης. 

 

Τα αποτελέσματα του πλαισίου της Suter είναι θετικά για την ομάδα Mapfre Aspar με τον Julian Simon στην ένατη θέση της εκκίνησης μπροστά από τον Roberto Rolfo (Italtrans STR) και τον wild card οδηγό της Holiday Gym Racing Xavier Simeon. Την τελευταία θέση της τρίτης σειράς εκκίνησης συμπλήρωσε ο Ratthapark Wilaiort της Thai Honda PTT Singha-SAG.  

 

Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής του Qatar και της Jerez Shoya Tomizawa έμεινε εκτός δεκάδας, για την ακρίβεια στην 15 θέση μπροστά από τον Alex de Angelis (RSM Team Scot) και τον Thomas Luthi (Interwetten Moriwaki Moto2).  

 

Δεν έλειψαν οι πτώσεις στην κατηγορία στα απαιτητικά σημεία της πίστας που σημειώθηκαν από τους Lukas Pesek, Robertino Pietri και Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans live: O Hayden κερδισμένος στο Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans live: Ο Rossi στην pole position, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα