• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Pecco Bagnaia
Νέα 16/04/2023 - 18:27

O Francesco Bagnaia συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των φύλλων χρόνου μετά το δεκάλεπτο ζέσταμα το πρωί της Κυριακής στη Circuit of The Americas. O Ιταλός έγραψε 2:03.988 στα τελευταία στάδια, για να αφήσει πίσω του τον Fabio Quartararo κατά 311 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Miguel Oliveira. 

O Maverick Viñales έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, προσπαθώντας να ανακάμψει από τον χθεσινό αγώνα Sprint, όπου τερμάτισε ακριβώς έξω από τους βαθμούς. Ακολούθησαν οι δύο εργοστασιακές KTM, με τον Brad Binder στην 5η θέση και τον Jack Miller στην 6η. 

Ο 2ος του αγώνα Sprint, Alex Rins πήρε την 7η θέση, μπροστά από τους Johann Zarco και Franco Morbidelli, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Takaaki Nakagami. 

O δυνατός άνεμος ταλαιπώρησε τους αναβάτες στο ζέσταμα, με τον Oliveira να αναφέρει ότι είχε μερικές στιγμές που πήγε να χάσει τον έλεγχο λόγω αυτού. Είχαμε και 3 πτώσεις, με τους Alex Marquez, Marco Bezzecchi και Franco Morbidelli να βρίσκονται στο έδαφος, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. 

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Ήταν από τις καλύτερές μου μέρες στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA