• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Ήταν από τις καλύτερές μου μέρες στα MotoGP
Νέα 16/04/2023 - 12:56

Η πρώιμη πίεση από τον Alex Rins και τον Aleix Espargaro στους γύρους 3 και 4 ήταν οι μόνες φορές που ο Francesco Bagnaia φαινόταν ότι θα μπορούσε να ηττηθεί στον αγώνα Sprint χθες, ωστόσο, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 τελικά κέρδισε με διαφορά 2,5 δευτερολέπτων.

Ο Bagnaia προσπεράστηκε δύο φορές από τον Rins, αλλά η απάντησή του ήταν γρήγορη και απότομη και στις δύο περιπτώσεις και με τη νίκη του έκλεισε σε απόσταση ενός βαθμού τη διαφορά από τον Marco Bezzecchi στο πρωτάθλημα.


"Σίγουρα, ήταν μια από τις καλύτερες μέρες που είχα ποτέ στα MotoGP, λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις που είχαμε όλη την ημέρα", είπε ο Bagnaia. "Η αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα βελτιώνεται και σε αυτήν την πίστα, για πρώτη φορά αισθάνομαι υπέροχα. Σήμερα το πρωί με μεταχειρισμένα ελαστικά ένιωθα καλά, οπότε ήδη κατάλαβα πού να βελτιωθώ".

"Αλλά για τον αγώνα Sprint ήταν πολύ δύσκολο γιατί οι συνθήκες ήταν πολύ ζεστές και ήταν δύσκολο να σταματήσεις τη μοτοσυκλέτα. Είχα κλειδώματα στο μπροστινό και ειλικρινά, αυτό προκάλεσε λίγο πρόβλημα στην αρχή του αγώνα. Αλλά μετά το είχα συνηθίσει. Αύριο θα είναι μια διαφορετική ιστορία".

Μετά από ένα χαοτικό Sprint αγώνα στο Portimao και ένα ελαφρώς πιο ελεγχόμενο δεύτερο Sprint αγώνα στην Αργεντινή, η COTA είδε τον αγώνα Sprint να εξελλίσεται χωρίς ιδιαίτερα δράματα.

Ο Bagnaia πιστεύει ότι ένας από τους λόγους για αυτό οφείλεται στο ότι οι αναβάτες κατανοούν καλύτερα πώς να αγωνίζονται στο νέο αυτό στοιχείο, ενώ ένας άλλος είναι η διάταξη της πίστας.

"Έχουμε συνηθίσει τον αγώνα Sprint. Σίγουρα, η πίστα έχει λιγότερα σημεία όπου μπορείς να κάνεις τρελά πράγματα. Αν σκεφτείς ότι ο πρώτος αγώνας ήταν πολύ έντονος, ο δεύτερος είχε καποιες επαφές αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο ο πρώτος και αυτός (στην C.O.T.A.) ήταν πιο ήρεμος. Ίσως το συνηθίζουμε περισσότερο, αλλά [αυτό οφείλεται] και στην πίστα. Στη Jerez θα είναι μια διαφορετική ιστορία".

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Όταν πιέζεις έτσι με το όριο στα φρένα συμβαίνουν λάθη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA