• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To “Δοχείο Μυαλού” του Ken Block στο MotoGP
Νέα 16/04/2023 - 10:02

Όλοι σοκαριστήκαμε στις 2 Ιανουαρίου με την είδηση του θανάτου του εκπληκτικού οδηγού  Ken Block, σε ατύχημα με snowmobile και ο οδηγός του MotoGP Fabio Di Giannantonio, που είναι ένας από τους οπαδούς του Αμερικανού, αποτίει φόρο τιμής στον Block με ένα ειδικό κράνος που φορά από χθες στον Αγώνα των ΗΠΑ, στην πίστα COTA του Τέξας. 

Συγκεκριμένα ο Ken Block είχε φτιάξει μια σειρά κρανών που φόρεσε σε διάφορα βίντεο στα οποία πρωταγωνίστησε, με τον τίτλο: “Brain Bucket”, δηλαδή “Δοχείο Μυαλού”, με το σχήμα που θυμίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο. 

Ο “DiGia”, όπως αποκαλούν οι φίλοι του τον Ιταλό οδηγό της Gresini Ducati, πήρε έμπνευση από αυτό και δημιούργησε το δικό του ειδικό κράνος για αυτόν τον Αγώνα.

“Ήταν μια πραγματική έμπνευση για για μένα και νομίζω ότι άλλαξε το παιχνίδι στον κόσμου του Motorsport. Χάρις σε αυτόν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι, κουλτούρες και μάρκες συνδέθηκαν με το Motorsport, γιατί όπως εγώ, έμειναν έκθαμβοι από την προσωπικότητά του και το όραμά του στα τρελά βίντεο Gymkhana που έκανε. Έτσι εδώ είμαστε με το ειδικό κράνος μου #BrainBucket για το #AmericasGP”, έγραψε ο 24χρονος Ιταλός. 

Ένα ιδιαίτερο κράνος και ένας ωραίος τρόπος για το MotoGP να τιμήσει τον τόσο αγαπητό οδηγό που χάθηκε άδοξα στο χιόνι...

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Όταν πιέζεις έτσι με το όριο στα φρένα συμβαίνουν λάθη

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto2 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA