• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Circuit of The Americas: Moto2 KAT
O Celestino Vietti στην Pole Position
Νέα 15/04/2023 - 23:14

Οι ΚΑΤ2 είδαν τον Celestino Vietti να παίρνει την pole position στην τελευταία το προσπάθεια από τον Pedro Acosta. Ο Ισπανός θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από τη μέση της πρώτης σειράς καθώς ο Filip Salac  συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα.

Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Bo Bendsneyder, Somkiat Chantra, Fermin Aldeguer και Alonso Lopez. 


Oι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν και ήταν ο Filip Salac που έθεσε το πρώτο σημείο αναφοράς, μπροστά από τον Vietti και τον Bendsneyder. Ήταν ένα ατυχές πρόωρο τέλος της συνεδρίας για τον Barry Baltus που αποσύρθηκε από τις ΚΑΤ2 με τεχνικό πρόβλημα. 


Οι αναβάτες ξεκίνησαν για τη δεύτερη έξοδό τους και οι χρόνοι άρχισαν να πέφτουν. Δυνατές προσπάθειες ήρθαν από τον Jake Dixon και τον Tony Arbolino, αλλά ήταν ο τρομερός Pedro Acosta που έφθασε στην κορυφή και έσπρωξε τον Salac στη δεύτερη θέση. 


Λίγο περισσότερο από ένα λεπτό απέμενε και ο Dixon βρισκόταν σε έναν γρήγορο γύρο, αλλά ένα γλίστρημα του Ai Ogura που ήταν ακριβώς μπροστά από τον Βρετανό σταμάτησε την πρόοδό του και τον άφησε στην 6η θέση. 

Εν τω μεταξύ, ο Vietti ήταν σε μια τρομερή τελευταία προσπάθεια και έκανε τον τέλειο τελικό τομέα για να περάσει μπροστά από τον Acosta και να πάρει την Pole Position. Με τον Salac να ωθείται στην 3η θέση, ο Bendsneyder υποβιβάστηκε στο μπροστινό μέρος της 2ης σειράς, μπροστά από τους Alonso Lopez και Jake Dixon. Από την 3η σειρά θα ξεκινήσουν οι Aron Canet, Tony Arbolino και Manuel Gonzalez.

Επόμενο άρθρο »

Circuit of The Americas: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Circuit of The Americas: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA