• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stefan Bradl: Δεν είδα κανένα πλαίσιο της Kalex
Στο τεστ της Jerez αυτό το διήμερο
Νέα 13/04/2023 - 13:13

Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται λόγος για το νέο πλαίσιο της Honda που κατασκεύασε η Kalex και πολλοί περίμεναν να το δουν στην πίστα της Jerez στα χέρια του Stefan Bradl. Ο Γερμανός δοκιμαστής αναβάτης βρισκόταν στην ισπανική πίστα τη Δευτέρα και την Τρίτη, αν και χρειάστηκε να διακόψει την τελευταία ημέρα των δοκιμών μετά το μεσημεριανό γεύμα για να πάει στο αεροδρόμιο, αφού ειδοποιήθηκε ​​ότι έπρεπε να αντικαταστήσει τον Marc Marquez στο Austin.

"Μπόρεσα να ολοκληρώσω το πρόγραμμα, αν και τη δεύτερη μέρα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα επειδή ο καιρός ήταν τέλειος", εξήγησε ο  Bradl στο Speedweek.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε επίσης για το νέο πλαίσιο.

"Δεν είδα κανένα πλαίσιο της Kalex", απάντησε ο Bradl χαμογελώντας. "Αυτό που χρησιμοποίησα ήταν αλουμινένιο και δεν παρατήρησα διαφορετικό σχήμα σε σύγκριση με τα προηγούμενα".

Είναι δύσκολο να πει κανείς αν ο Bradl έλεγε ένα μικρό ψέμα, ακόμα κι αν φαίνεται ότι το HRC θέλει να ελέγξει το νέο πλαίσιο πρώτα στην Ιαπωνία και μετά να το παραδώσει στους αναβάτες. Πότε; Η επόμενη επίσημη δοκιμή (δεν προορίζεται μόνο για τους δοκιμαστές, αλλά για όλους τους αναβάτες) είναι προγραμματισμένη για τη Jerez την 1η Μαΐου, τη Δευτέρα μετά το Grand Prix της Ισπανίας

"Δεν έχω πληροφορίες, αλλά αυτό θα είναι το επόμενο τεστ", είπε ο λιγομίλητος Γερμανός.

Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε. Όσο για το Grand Prix της Αμερικής, τα πράγματα φαίνοναι δυσοίωνα.

"Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο για τη Honda αυτή τη στιγμή, ούτε καν στο Austin. Δεν έχει νόημα να ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο με υψηλές προσδοκίες. Θα μπορώ να συγκρίνω τον εαυτό μου με τους συναδέλφους μου, Pirro και Folger, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσεις και πολλά να χάσεις ως δοκιμαστής. Πρέπει να δεις τα πράγματα από αυτή την οπτική".

Επόμενο άρθρο »

Raul Fernandez: Προσπαθούμε να καταλάβουμε

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: Στόχος μου να κερδίζω βαθμούς σε κάθε αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA