• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Στόχος μου να κερδίζω βαθμούς σε κάθε αγώνα
Νέα 12/04/2023 - 20:38

Ενώ άλλοι αναβάτες της Ducati, όπως ο Francesco Bagnaia, ο Marco Bezzecchi και ο Luca Marini, έχουν όλοι κάνει από κάποιο λάθος που επέφερε πτώση σε αγώνα φέτος, ο Alex Marquez ήταν άψογος αφού τερμάτισε τα δύο Grand Prix στο Portimao και την Αργεντινή στην πρώτη πεντάδα, ενώ πήρε την ένατη και την πέμπτη θέση στους δύο αγώνες Sprint.

Ο αναβάτης της Gresini Ducati φαινόταν ανανεωμένος μετά την απομάκρυνσή του από την LCR Honda, όπως τονίστηκε από την pole position του σε δύσκολες συνθήκες στην Αργεντινή.

Ακολουθεί η COTA, μια πίστα όπου ο αδερφός του, Marc, έχει κυριαρχήσει, και ο Ισπανός έχει τώρα μια μοτοσυκλέτα που θα μπορούσε να του επιτρέψει να είναι υποψήφιος για τη νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.


"Το Austin είναι σίγουρα μια απαιτητική πίστα από άποψη φυσικής κατάστασης οπότε θα είναι σημαντικό να φτάσουμε εκεί 100% σε φόρμα και ξεκούραστοι", είπε ο Marquez. "Είναι μια δύσκολη πίστα, αλλά μου αρέσει πολύ: είναι πολύ μικτή, καθώς είναι ρέουσα σε ορισμένες περιοχές, ενώ σε άλλα μέρη υπάρχουν περισσότερες αλλαγές κατεύθυνσης".

"Θα χρειαστούμε μια ευέλικτη αλλά και σταθερή μοτοσυκλέτα. Ερχόμαστε από μερικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα και στοχεύω στο να κερδίζω βαθμούς σε κάθε αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Stefan Bradl: Δεν είδα κανένα πλαίσιο της Kalex

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένος ο Razgatlioglu από τη διήμερη δοκιμή της Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA