• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Raul Fernandez: Προσπαθούμε να καταλάβουμε
Γιατί ήμασταν αργοί στους αγώνες
Νέα 13/04/2023 - 18:37

Με βάση τους χρόνους γύρου πριν από τη σεζόν, οι Raul Fernandez και RNF Aprilia φάνηκαν έτοιμοι να διεκδικήσουν τερματισμούς μέσα στην πρώτη δεκάδα, αν όχι καλύτερα, στους πρώτους αγώνες MotoGP αυτής της σεζόν.

Και ενώ αυτό φάνηκε να ισχύει για τον ομόσταυλό του, Miguel Oliveira, στο εντός έδρας Grand Prix στο Portimao τον περασμένο μήνα, ο Fernandez δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στο επίπεδο απόδοσης που αναμενόταν.

Δεν κατάφερε να τερματίσει στο Grand Prix της Πορτογαλίας και έφτασε μόλις στην 14η θέση στην Αργεντινή, σε ένα σύνολο 17 αναβατών.


"Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα την Κυριακή στην Αργεντινή", είπε ο Fernandez. "Όλοι εμείς οι αναβάτες της Aprilia μαζί με τους μηχανικούς μας εργαζόμαστε πολύ για να καταλάβουμε τι συνέβη εκεί. Τέλος πάντων, νομίζω ότι η COTA είναι μια καλή πίστα για μένα".

"Θέλω πραγματικά να απολαμβάνω την οδήγηση και αυτός είναι ο κύριος στόχος, καθώς και να προσπαθώ να καταλάβω γιατί ήμασταν πιο αργοί στον αγώνα στην Αργεντινή".

"Παρόλα αυτά, νομίζω ότι κάναμε ένα βήμα το περασμένο Σαββατοκύριακο και στο Τέξας, στοχεύουμε να επιβεβαιώσουμε αυτό το βήμα".

Όσο για τον Oliveira, ο Πορτογάλος σταρ έφτασε στο Τέξας, αλλά θα υποβληθεί σε τελικό ιατρικό έλεγχο σήμερα για να εκτιμηθεί αν είναι ικανός να αγωνιστεί.

Αφού παρακολούθησε τον Fernandez και τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες της Aprilia να ζορίζονται στην Αργεντινή, υπό παρόμοιες συνθήκες που ο ίδιος κυρίαρχησε την περασμένη σεζόν όταν κέρδισε σε Mandalika και Buriram, η Αprilia θα ελπίζει σε καλά νέα όσον αφορά τη συμμετοχή του Oliveira.

Ο Oliveira πρόσθεσε: "Ήταν κρίμα για μένα που έχασα το Grand Prix της Αργεντινής, αλλά ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω ξανά να δουλεύω με την ομάδα και να ανακαλύψω ξανά τη μοτοσυκλέτα σε αυτήν την πίστα. Δεν ήταν μια εύκολη πίστα για μένα στο παρελθόν, οπότε ελπίζω ότι φέτος μπορώ να αρχίσω να αλλάζω τα πράγματα και να ξεκινήσω δυνατά το Σαββατοκύριακο".

"Το να κερδίσω βαθμούς τόσο στον αγώνα Sprint όσο και στον κύριο αγώνα θα ήταν πολύ ωραίο και φυσικά σημαντικό αφού δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα στις τρεις τελευταίες ευκαιρίες βασικά. Έτσι, συνολικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

Επόμενο άρθρο »

Ποιός επιβάλλει τις ποινές στα MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Stefan Bradl: Δεν είδα κανένα πλαίσιο της Kalex

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA