• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος ο Razgatlioglu από τη διήμερη δοκιμή της Μ1
Ήταν 8 δέκατα μακριά από τον Crutchlow
Νέα 12/04/2023 - 15:29

Ο Toprak Razgatlioğlu, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WorldSBK 2021, έλαβε πρόσφατα άλλη μια χρυσή ευκαιρία να οδηγήσει την εργοστασιακή M1 της Yamaha MotoGP σε δύο ημέρες ιδιωτικών δοκιμών στο Circuito de Jerez – Angel Nieto. Οι ευνοϊκές συνθήκες οδήγησης σήμαιναν ότι ο Τούρκος αναβάτης μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την κατάσταση.

Οι αναφορές υποδεικνύουν ότι ολοκλήρωσε 63 γύρους στη Jerez και κατάφερε να σημειώσει 1'40, φτάνοντας στα οκτώ δέκατα μακριά από τον ταχύτερο χρόνο που έκανε ο Cal Crutchlow. Ο Razgatlioğlu είχε δίπλα του πολλούς άλλους αναβάτες δοκιμών από την Aprilia, τη Honda και την KTM, συμπεριλαμβανομένων των Lorenzo Savadori, Stefan Bradl, Dani Pedrosa και Jonas Folger. Παρών στην πίστα ήταν και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Yamaha, Lin Jarvis.

Σε ένα tweet, ο Razgatlioğlu εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των δοκιμών, δηλώνοντας ότι η κύρια εστίασή του ήταν να κατανοήσει καλύτερα τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας αντί να σημειώσει έναν δυνατό χρόνο. Παρόλα αυτά, πέρασε υπέροχα στην πίστα και έδειχνε να το διασκέδασε πάρα πολύ.


"Αυτές οι δύο μέρες πήγαν πολύ καλά. Η προτεραιότητά μου ήταν να καλύψω όσο το δυνατόν περισσότερους γύρους για να κατανοήσω καλύτερα τη συμπεριφορά αυτής της μοτοσυκλέτας, αντί να πιέζω σκληρά για να γράψω έναν καλό χρόνο. Ωστόσο, ήταν πολύ ευχάριστο".

Το ερώτημα στο μυαλό όλων είναι αν θα δούμε τον Razgatlioğlu να περνάει στα MotoGP στο εγγύς μέλλον. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά δεδομένων των εντυπωσιακών του εμφανίσεων στα Superbikes - και των αντικειμενικά καλών χρόνων που έγραψε στην πρώτη του πραγματική επαφή με τη μοτοσυκλέτα (την προηγούμενη φορά οι καιρικές συνθήκες είχαν σταματήσει νωρίτερα τις δοκιμές) - είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Στόχος μου να κερδίζω βαθμούς σε κάθε αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Η "αποκάλυψη" της Αργεντινής θα είναι και στο Austin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA