• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα δοθεί το κλειδί της πόλης της Tavullia στον Rossi
Η τελετή θα λάβει χώρα στις 19 Μαΐου
Νέα 06/04/2023 - 20:24

Στις 19 Μαΐου, ο θρύλος των MotoGP, Valentino Rossi, θα τιμηθεί στη γενέτειρά του, την Tavullia, ένα μέρος που μπήκε στον παγκόσμιο χάρτη χάρη σε αυτόν.

Ο δήμαρχος, Francesco Paolucci ανέφερε: "Ευχαριστώ Valentino!! Γιατί μας έδωσες απερίγραπτα συναισθήματα για περισσότερα από 25 χρόνια της καριέρας σου, που έφερες εκατομμύρια ανθρώπους πιο κοντά σε ένα υπέροχο άθλημα όπως η μοτοσυκλέτα, που μας έκανες ακόμα πιο περήφανους που είμαστε Ιταλοί και που έκανες γνωστό το όνομα της Tavullia σε όλο τον κόσμο".


"Για αυτούς και πολλούς άλλους λόγους αποφασίσαμε, μαζί με την Περιφέρεια Marche, να σε ευχαριστήσουμε με μια επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στη χώρα σου".

"Κατά τη διάρκεια του #TavulliaVale, μαζί με πολλούς φίλους, θα σου δώσουμε τα κλειδιά της πόλης. Θα είναι η εικονική αγκαλιά της κοινότητάς σου και των εκατομμυρίων θαυμαστών σου σε όλο τον κόσμο".

Η ανακοίνωση έρχεται αφότου η ομάδα MotoGP του Rossi, Mooney VR46, πήρε την πρώτη της νίκη στη μεγάλη κατηγορία, χάρη στο Marco Bezzecchi, απόφοιτο της ακαδημίας του θρύλου.

Την περασμένη σεζόν, η Ακαδημία VR46 έστεψε τον πρώτο της Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία, μέσω του Francesco Bagnaia.

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για Πρωτάθλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Οι αγώνες Sprint δεν αποτελούν πρόβλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA