• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για Πρωτάθλημα
Προς το παρόν βελτιώνομαι και μαθαίνω
Νέα 06/04/2023 - 13:08

Παρά το γεγονός ότι πήρε τη νίκη στο Grand Prix της Αργεντινής και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τέσσερις αγώνες, ο Marco Bezzecchi δεν επιδιώκει να κερδίσει το Πρωτάθλημα, τουλάχιστον όχι ακόμη.

Στο βρεγμένο ή στο στεγνό, ο Ιταλός ήταν εκπληκτικός στην Αργεντινή και έκανε κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλοί αναβάτες τελευταία, ιδιαίτερα εκείνοι της Ducati, να είναι ταχύτερος από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia.

Στην πραγματικότητα, ο Bezzecchi ήταν πιο δυνατός από τον Bagnaia καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όσον αφορά τον ρυθμό αγώνα και τις χρονικές επιθέσεις, που είναι μια περιοχή στην οποία ο Bagnaia ήταν πάντα εξαιρετικά δυνατός.


Η νίκη του Bezzecchi, σε συνδυασμό με την πτώση του Bagnaia, οδήγησε τον αναβάτη της Mooney VR46 Ducati στην κορυφή της βαθμολογίας, με προβάδισμα 9 βαθμών.
Αλλά ο Bezzecchi γνωρίζει ότι απέχουμε πολύ από το τέλος και δεν παρασύρεται από την πρώιμη φόρμα του.

"Όχι! Νομίζω όχι", είπε ο Bezzecchi όταν ρωτήθηκε αν ονειρεύεται να παλέψει για τον τίτλο. "Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα. Είναι μόλις το δεύτερο Σαββατοκύριακο και τώρα θα πάμε στο Austin, το οποίο συνήθως είναι πολύ δύσκολο και όπου ο Marc [Marquez] είναι αήττητος".

"Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς και προς το παρόν θα ήθελα να απολαύσω αυτή τη νίκη και να προσπαθήσω να βελτιώνομαι, να μαθαίνω κάθε φορά. Θα δούμε σε λίγους μήνες".

Πριν από την Αργεντινή, ο τελευταίος βρεγμένος αγώνας ήταν στο Buriram όπου ο Bezzecchi έδειξε ξανά τις δυνατότητές του καθώς προηγήθηκε νωρίς. Ωστόσο, στη συνέχεια βρέθηκε πολύ πίσω, με τους υπόλοιπους αναβάτες να τον προσπερνούν και τερμάτισε εκτός βαθμών. 

Προχωρώντας σε λεπτομέρειες σχετικά με το πού έχουν γίνει βελτιώσεις σε σχέση με πέρυσι, ο Ιταλός επεσήμανε το φρενάρισμα και την είσοδο στις στροφές, "μυστικά" που έμαθε και πήρε από τον Bagnaia ιδιαίτερα.

"Πρώτα από όλα ξέρω λίγο περισσότερο τη μοτοσυκλέτα και αυτό με βοηθάει πολύ", ξεκίνησε ο Bezzecchi. "Όπως είπε ο Alex [Marquez], η Ducati είναι δυνατή, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πιο δυνατό μέρος της μοτοσυκλέτας που είναι και το πιο δύσκολο".

"Εντάξει, είναι γρήγορη στις ευθείες, αλλά μετά έχεις πολλές, πολλές στροφές στην πίστα. Νομίζω ότι το φρενάρισμα και η είσοδος στη στροφή είναι το σημείο όπου μπορείς να κάνεις τη μεγαλύτερη διαφορά και κανονικά ο Pecco είναι αυτός που κάνει τη διαφορά περισσότερο".

"Αλλά και στον τομέα της πρόσφυσης, ο Johann [Zarco] είναι πολύ καλός, πολύ καλός στο να σηκώνει τη μοτοσυκλέτας. Στο φρενάρισμα και στην είσοδο έκανα ένα μικρό βήμα στο στεγνό αλλά και στο βρεγμένο".

Επόμενο άρθρο »

Tardozzi: O Bagnaia έκανε ένα σοβαρό λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Θα δοθεί το κλειδί της πόλης της Tavullia στον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA