• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tardozzi: O Bagnaia έκανε ένα σοβαρό λάθος
Αλλά δεν μπορούμε να τον σταυρώσουμε για αυτό
Νέα 07/04/2023 - 19:32

Ο Davide Tardozzi λέει ότι ο Francesco Bagnaia έκανε ένα «σοβαρό» λάθος στο Grand Prix της Αργεντινής αλλά ότι «δεν μπορούμε να τον σταυρώσουμε» γι' αυτό.

Μετά από μια έκτη θέση στον αγώνα Sprint, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 άρχισε να κάνει πρόοδο στον κύριο αγώνα της Κυριακής, καθώς πάλευε με τον Alex Marquez για τη δεύτερη θέση.

Αλλά αφού πέρασε τον αναβάτη της Gresini Ducati, ο Bagnaia έκανε μια μικρή διαφορά, αλλά έπεσε στην προτελευταία στροφή.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τέλος της περασμένης σεζόν, σε συνδυασμό με μια πολύ δυνατή επίδοση κατά την προετοιμασία και τη διπλή νίκη στο πρώτo Grand Prix, τα λάθη έμοιαζαν να διαγράφονται από το παιχνίδι του Ιταλού πριν χάσει το μπροστινό στη 13η στροφή.

"Άκουσα τι είπε ο Bagnaia μόλις επέστρεψε", είπε ο Davide Tardozz. "Έκανε ένα σοβαρό λάθος. Υπάρχουν ακόμα 19 αγώνες και πιστεύω ότι ήδη από το Austin, ο Pecco θα έχει την ευκαιρία να το επανορθώσει".

"Νομίζω ότι ήταν στο όριο σε εκείνη τη στροφή, ο Bezzecchi είχε πάνω από 5 δευτερόλεπτα πλεονέκτημα και δεν νομίζω ότι σκέφτηκε να πάει να τον πιάσει. Ίσως ήταν υπό λίγη πίεση επειδή είχε τον Marquez μόλις έξι δέκατα πίσω του και τον Morbidelli να κάνει ανάκαμψη (είχαμε ενημερώσει μέσω του ταμπλό)".


"Φαίνεται απίστευτο να το πω σήμερα, αλλά νομίζω ότι ο Pecco έχει ωριμάσει από τα λάθη που έκανε στο πρώτο μέρος της περασμένης χρονιάς. Aυτή τη φορά το επανέλαβε, το ανέλυσε λεπτομερώς με τους μηχανικούς του και βασανίζεται ιδιαίτερα από αυτή την πτώση γιατί γνώριζε ότι δεν έπρεπε να γίνει, έπρεπε να φέρει βαθμούς".

"Πρέπει να μαζεύεις βαθμούς στο πρώτο μέρος της σεζόν και μετά να επιτεθείς στο δεύτερο μέρος, όπως έλεγα όλο τον χειμώνα. Δυστυχώς έκανε ένα λάθος αλλά δεν μπορούμε να τον σταυρώσουμε, πρέπει να τον στηρίξουμε και να τον βοηθήσουμε". 

Επόμενο άρθρο »

Carlos Checa: Δεν περιμέναμε ότι ο Rossi θα κέρδιζε

« Προηγούμενο άρθρο

Bezzecchi: Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA