• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Cluzel στην κορυφή της Moto2
Στην πρώτη εξάδα της κατάταξης βρέθηκαν 5 διαφορετικές μοτοσυκλέτες.
Νέα 22/05/2010 - 23:29

Συναρπαστική ήταν η πρώτη ημέρα δοκιμών για την Moto2 με τον Jules Cluzel να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο στην κατηγορία στην απαιτητική πίστα του Le Mans. Ο αναβάτης της Forward Racing κατάφερε να γράψει το απίστευτο 1:39.827 ανεβάζοντας στην πρώτη θέση την μοτοσυκλέτα της Suter. Πίσω του με διαφορά ενός δεκάτου ο εκπληκτικός Alex De Angelis της RSM Team Scot. Μπορεί να ήταν άτυχος στην Jerez ο οδηγός του San Marino αλλά φαίνεται πως τα βρήκε με την Γαλλική πίστα. 

 

Την πρώτη τριάδα έκλεισε ο εκπληκτικός Elias που απ’ότι δήλωσε το διασκέδασε πολύ εφόσον ένιωθε μια χαρά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Η διαφορά του Elias από τον Cluzel κυμάνθηκε στο 0.278” αφήνοντας πίσω του τους Sergio Gadea (Tenerife 40 Pons), τον Fonsi Nieto (G22 Holiday GYM) και τον Yuki Takahashi (Tech III). 

 

Αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής του Qatar και της Jerez ο Shoya Τomizawa ήταν εκτός δεκάδας την πρώτη ημέρα. Ο χρόνος του τον έφερε μόλις στην 19η θέση πράγμα που αποδεικνύει το πόσο έντονος αρχίζει να γίνεται ο συναγωνισμός. Σημειωτέων δε ότι ο Ισπανός Julian Simon προσαρμόστηκε πολύ καλά (έφθασε στην 7η θέση) στο νέο πλαίσιο της Suter που είχε δοκιμάσει πριν από λίγο καιρό απορρίπτοντας τελικά το πλαίσιο της RSV που αρχικά είχε επιλέξει η ομάδα του. Στην πρώτη εξάδα της κατάταξης βρέθηκαν 5 διαφορετικές μοτοσυκλέτες (Suter, Force GP10, Moriwaki, Kalex Pons και Tech III).

Επόμενο άρθρο »

Ανθεκτικότερα κλιπόνς για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans live: Στιγμιότυπα από την pit lane

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα