• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans live: Στιγμιότυπα από την pit lane
Μαζί και τα παραλειπόμενα!
Νέα 21/05/2010 - 17:07

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

1, 2: Ο Randy De Puniet είναι Γάλλος, αλλά το φετινό μόνιμο paddock girl της ομάδας είναι η Αυστραλέζα Lauren Vickers, που ήταν και το μόνο «γκερλ» την Παρασκευή. Τα φώτα λοιπόν πάνω στην ομάδα του Lucio Cechinello, που χρησιμοποιεί Γάλλο οδηγό και γαλλικά καύσιμα από την elf.

 

3: O Masao Furusawa, το μεγάλο κεφάλι της Yamaha είναι και πάλι στο επίκεντρο των γεγονότων, αφού ο Rossi δήλωσε ότι αν μείνει στην Ιαπωνική εταιρία του χρόνου, θέλει τον Ιάπωνα – που εντωμεταξύ θα έχει συνταξιοδοτηθεί – μαζί του στις πίστες!

 

4: Η ιταλική Brembo είναι ο κυρίαρχος στον τομέα των φρένων στο MotoGP και οι τεχνικοί της δεν σταματούν ποτέ την εξέλιξη. Στο Le Mans ανακαλύψαμε έναν αισθητήρα που φορούσαν μόνο οι εργοστασιακές Μ1 των Rossi – Lorenzo. Ο επικεφαλής της εταιρίας φρένων μας πληροφόρησε ότι πρόκειται για αισθητήρα θερμοκρασίας, για να δουν μέχρι που ανεβάζουν θερμότητα οι κάρμπον δίσκοι σε μια πίστα που έχει πολλά φρένα.

 

5: Η Honda RV212V αμέσως μετά τις δοκιμές και πριν οι μηχανικοί του HRC κατεβάσουν τα ρολά του γκαράζ.

 

6: Η Rizla, παρά το ότι δεν είναι τσιγάρο, απαγορεύεται να διαφημιστεί στην Γαλλία και έτσι ο Troy Lee έπρεπε να σχεδιάσει διαφορετικά γραφικά για τις Suzuki σε αυτόν τον αγώνα. Τώρα να του πούμε ότι μας άρεσαν περισσότερο από το κανονικό σχέδιο ή θα τον πληγώσουμε;

2
2
3
3
4
4
5
5
6
6

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo θέλει να μείνει στη Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans live: Rossi – Stoner – Lorenzo στη μάχη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα