• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβληματα με το θόλωμα της ζελατίνας αντιμετώπισε ο Rins
"Θα μπορούσα να είμαι 5ος-6ος"
Νέα 05/04/2023 - 12:17

Ξεκινώντας από τη 12η θέση, ο Alex Rins είχε ανέβει στην πέμπτη στον αγώνα της Κυριακής στην Αργεντινή, εκεί όμως άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς η ζελατίνα του θόλωνε. Ο Ισπανός τελικά έπεσε στην ένατη θέση μέχρι τον τερματισμό

"Δεν ήταν καλό αποτέλεσμα", είπε. "10-15 γύρους πριν από το τέλος άρχισα να έχω κάποια προβλήματα με το θόλωμα της ζελατίνας και δεν μπορούσα να δω τίποτα. Άρχισα να χάνω θέσεις εξαιτίας αυτού. Δεν μπορούσα να δω τις γραμμές ή τα κερμπ, οπότε ήταν μια καταστροφή".


"Στο βρεγμένο ζέσταμα και στις κατατακτήριες ήταν μια χαρά. Όχι όμως στον αγώνα. 'Έκανα τη ζελατίνα πάνω κάτω στην ευθεία και δοκίμασα πολλά πράγματα".

"Πριν από αυτό οδηγούσα αρκετά καλά. Η μοτοσυκλέτα ήταν σούπερ και το κράτημα στη μέγιστη κλίση, σε σύγκριση με τη Suzuki που οδηγούσα, είχε πολύ πρόσφυση και όσον αφορά το μπροστινό κατάφερνα να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα".

"Οπότε ήταν πραγματικά κρίμα γιατί – δεν ξέρω αν θα έφτανα στο βάθρο– αλλά μπορούσα να πάρω μια θέση στην πρώτη 5άδα-6άδα".

Ο Rins επιβεβαίωσε ότι είχε αγωνιστεί με το νεότερο πλαίσιο RCV, που του δόθηκε από το HRC λόγω της απουσίας του Marc Marquez, και θα έχει πρόσβαση σε αυτό ξανά στην COTA, όταν ο Marquez αναμένεται να επιστρέψει.

Επόμενο άρθρο »

Marini: Ήξερα ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA