• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Ήξερα ότι η ομάδα μπορεί να κερδίσει
Αλλά ο Bezzecchi έκανε τη διαφορά
Νέα 05/04/2023 - 18:26

Ήταν ένα σχεδόν τέλειο Σαββατοκύριακο στην Αργεντινή για την VR46 Ducati, κατά το οποίο και οι 2 αναβάτες της ανέβηκαν στο βάθρο στον αγώνα Sprint, ενώ ακολούθησε η παρθενική νίκη της ομάδας στο Grand Prix της Kυριακής. 

Ο Luca Marini και ο Marco Bezzecchi έκαναν ξεκάθαρες τις φιλοδοξίες τους για νίκη ξεκινώντας αυτή τη σεζόν, αλλά ο Bezzecchi έφτασε εκεί πρώτος.


Αλλά ήταν επίσης ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο για τον Marini, ο οποίος ήταν 0,8 δευτερόλεπτα πίσω από τον Bezzecchi για τον πρώτο του τερματισμό στο βάθρο για τα MotoGP.


"Συγχαρητήρια στον Marco και σε όλη την ομάδα. Έκανε τη διαφορά: δυνατός στο ζέσταμα και πολύ καλός στην αρχή", είπε ο Marini. "Είναι φανταστικό. Ήξερα ότι η ομάδα θα κέρδιζε έναν αγώνα αυτή τη σεζόν γιατί είμαστε πολύ γρήγοροι, απλά ελπίζω να έχω μια ευκαιρία και για μένα στο μέλλον".

Ενώ ο Bezzecchi, ο οποίος ξεκίνησε από την πρώτη σειρά, πήρε τη νίκη την Κυριακή, ο Marini πάλευε πιο πίσω, για να κρατήσει την 8η θέση.


"Δυσκολεύτηκα πολύ με την πρόσφυση και το πίσω μέρος και πολλοί αναβάτες με πρόλαβαν στην αρχή του αγώνα και ήταν δύσκολο", είπε ο Marini. "Είπα “Εντάξει, ας προσπαθήσω να διαχειριστώ τα ελαστικά και ίσως μπορέσω να ανακάμψω στο τέλος του αγώνα…” αλλά στο τέλος του αγώνα δεν είχα λάστιχο".

"Ήταν δύσκολο γιατί ήμουν αργός. Δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα από αυτό. Πίεζα 100% σε κάθε γύρο. Αυτός ήταν ο ρυθμός μου. Πρέπει λοιπόν να κατανοήσουμε, να αναλύσουμε τα δεδομένα και να δούμε τον ρυθμό του Bezz και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί ήταν τόσο γρήγορος και τι έκανε με τη ρύθμιση, τα ηλεκτρονικά ή ίσως το στυλ οδήγησης".

"Πάντως είναι ένα θετικό Σαββατοκύριακο για μένα. Είμαι χαρούμενος γιατί αυτό είναι σαν μια νέα αρχή στη σεζόν για μένα", πρόσθεσε ο Μarini, ο οποίος έπεσε και στους δύο αγώνες στο Portimao.

Επόμενο άρθρο »

Binder: Η επαφή μου με τον Viñales ήταν 100% αγωνιστικό συμβάν

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβληματα με το θόλωμα της ζελατίνας αντιμετώπισε ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA