• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ελπίζω να έρθει η σειρά μου
Για την παρθενική νίκη
Νέα 04/04/2023 - 11:51

Μετά από μια καλή εκκίνηση στον αγώνα της Κυριακής, ο Johann Zarco δεν μπόρεσε να σημειώσει πρόωρη πρόοδο καθώς οι αναβάτες μπροστά του άνοιξαν τη διαφορά.

Αλλά ο αναβάτης της Prima Pramac, ο οποίος ήταν συχνά ένας από τους πιο δυνατούς στο βρεγμένο από τότε που ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία, βρήκε τελικά τον ρυθμό του και ήταν ο ταχυτερος αναβάτης στην πίστα στα τελευταία στάδια του αγώνα. 


Ο εκπληκτικός ρυθμός του Zarco τον έφερε στη δεύτερη θέση, καθώς πέρασε τον Morbidelli στον προτελευταίο γύρο και τον Αlex Marquez στον τελευταίο.


"Ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος από την αρχή και πιστεύω ότι σε αυτές τις συνθήκες μπορώ να έχω την ευκαιρία να βρεθώ στο βάθρο ή ακόμα και να παλέψω για τη νίκη", είπε ο Zarco.


"Οι πρώτες στροφές ήταν καλές για μένα, αλλά μετά οι πρώτοι οκτώ, εννέα γύροι ήταν το αντίθετο. Άλλοι αναβάτες είχαν καλύτερο ρυθμό από εμένα. Προσπάθησα να παλέψω, αλλά ήταν δύσκολο να κρατήσω τις θέσεις και έκανα μερικά λάθη".

"Στη συνέχεια, οι πρώτοι επτά αναβάτες έφυγαν πραγματικά πολύ γρήγορα, αλλά μετά περίπου στο μισό αγώνα άρχισα να έχω διαφορά με άλλους. Είδα ότι είχαν περισσότερα προβλήματα πρόσφυσης πίσω και μπορούσα να έχω καλύτερο ρυθμό".

"Άρχισα να ανακάμπτω, είχα τον έλεγχο και δεν έκανα λάθη. Αλλά το να σκεφτώ το βάθρο ήταν δύσκολο γιατί 11 γύρους πριν το τέλος δεν μπορούσα να δω καν το βάθρο και ήμουν ακόμα στην έβδομη θέση".

"Έμεινα συγκεντρωμένος και ευτυχώς δεν είχαμε λιγότερους γύρους. Ήταν το τέλειο timing για να περάσουμε τον Morbidelli και μετά τον Marquez στην 5η στροφή. Είχα πολύ καιρό να ανέβω στο βάθρο και ξέρουμε τι να βελτιώσουμε για να σκεφτούμε για τη νίκη".

Αλλά το βάθρο δεν είναι αρκετό για τον Zarco, ο οποίος ελπίζει ότι μπορεί να πάρει την παρθενική του νίκη σε αγώνα σύντομα, όπως συνέβη και με τον Bezzecchi.

Ο Zarco πρόσθεσε: "Ένα καλό αποτέλεσμα σαν αυτό μας δίνει ένα πολύ καλό κίνητρο. Συγχαρητήρια στον Bezzecchi. Ήμουν στην πέμπτη θέση και είχα τρία παιδιά μπροστά μου και σκέφτηκα ότι αν τους προλάβω θα είμαι δεύτερος, αλλά πού ήταν ο πρώτος;".

"Σκέφτηκα μάλιστα ότι ίσως υπήρχε ένα λάθος στο ταμπλό μου στον τοίχο των pits. Μπορούσα να τον δω στον τελευταίο γύρο αλλά ήταν τέσσερα δευτερόλεπτα μπροστά και έκανε καταπληκτική δουλειά. Ελπίζω να έρθει η σειρά μου φέτος".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Πρώτα θα φτιάξουμε τη μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Υπό δοκιμή αυτό το διήμερο το πλαίσιο της Kalex για τη Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA