• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπό δοκιμή αυτό το διήμερο το πλαίσιο της Kalex για τη Honda
Από τον Stefan Bradl στη Jerez
Νέα 03/04/2023 - 18:09

Σήμερα και αύριο θα είναι δύο θεμελιώδεις ημέρες για τη Honda. Στην πίστα της Jerez, ο Stefan Bradl θα δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο πλαίσιο, το οποίο το HRC ανέθεσε στους ειδικούς της Kalex, με την ελπίδα ότι τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Η RC213V δείχνει τα όριά της στην πίστα, οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες έχουν ήδη τραυματιστεί, αν και για εντελώς διαφορετικούς λόγους και με εντελώς διαφορετική δυναμική, αλλά αντικειμενικά, ο Ιάπωνας γίγαντας δεν μπορεί να δεχτεί να συνεχίσει με αυτή την κατάσταση για πολύ.

Η δοκιμή του Bradl θα καταστήσει δυνατό να κατανοηθεί εάν ο δρόμος της Kalex θα μπορούσε να είναι ο σωστός για να μειωθεί το χάσμα που χωρίζει αυτήν τη στιγμή τη μοτοσυκλέτα του Marc Marquez και του Joan Mir από αυτές των αντιπάλων τους. 


Δεν είναι βέβαιο ότι το πλαίσιο της Kalex θα εγκριθεί αμέσως από τον Bradl, αλλά αν τα σχόλια είναι θετικά, θα μπορούσαμε ακόμη και να το δούμε στην πίστα ήδη από το Austin GP, με τον Marc Marquez (ο οποίος ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο Grand Prix) να έχει την πρώτη ευκαιρία να το δοκιμάσει, αν τελικά βρεθεί εκεί, χωρίς να χρειάζεται να περιμένει το τεστ την 1η Μαΐου στη Jerez.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ελπίζω να έρθει η σειρά μου

« Προηγούμενο άρθρο

Alex Marquez: "Πέρασε πολύς καιρός για να ξαναφτάσω εδώ"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA