• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Alex Marquez
Νέα 26/03/2023 - 12:27

O ταχύτερος στο ζέσταμα ήταν ο Alex Marquez, καθώς έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου την Κυριακή το πρωί με 1:38.719, ενώ και ο αδερφός του, Marc Marquez, ήταν μαζί του στην πρώτη τριάδα, στοπρώτο ζέσταμα της χρονιάς. Παρά τα τεχνικά προβλήματα στην αρχή του ζεστάματος, ο Fabio Quartararo επέστρεψε στην πίστα και με την τελευταία του προσπάθεια βρέθηκε ανάμεσα στα αδέρφια Marquez.

Oι αναβάτες έφτασαν στην πίστα με σκοπό να τελειοποιήσουν τις τελικές ρυθμίσεις πριν από τον Κυριακάτικο Αγώνα. Η μέρα του Quartararo δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε, με τον Γάλλο να αναγκάζεται να επιστρέψει νωρίς στα pits μετά από ένα τεχνικό προβλήμα στη Yamaha YZF-M1 του, πριν την επιστροφή του.

Φρέσκος από τη μάχη του αγώνα Sprint και τη δεύτερη θέση που πήρε εκεί, ο Jorge Martin ξεκίνησε την Κυριακή του με μια τέταρτη θέση στο ζέσταμα, με τον Jack Miller να ολοκληρώνει την πρώτη 5άδα. 


Πίσω τους ήταν ο τοπικός ήρωας, Miguel Oliveira, ενώ ο νικητής του αγώνα Sprint, Francesco Baganaia, ξεκίνησε τη μέρα του με την 7η θέση καθώς η προσοχή του στρέφεται στο να κάνει το 2 στα 2 στο Portimao.


Την δεκάδα έκλεισαν οι Brad Binder, Marco Bezzecchi και Aleix Espargaro. 

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto3 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Viñales: Στο τέλος είχα καουτσούκ παντού στη φόρμα μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα