• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: Moto3 ΚΑΤ
Pole position με νέο ρεκόρ για του Ayumu Sasaki
Νέα 25/03/2023 - 16:52

Ο Ayumu Sasaki είχε ένα τέλειο ξεκίνημα για τη σεζόν του 2023, κατακτώντας την pole position στο Grande Prémio TISSOT de Portugal. Ο Jose Antonio Rueda στον πρώτο του αγώνα θα ξεκινήσει στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, καθώς έκανε τον 2ο καλύτερο χρόνο της ημέρας 0,374 δευτερόλεπτα μακριά από την pole position. Ο Joel Kelso είχε επίσης ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2023, παίρνοντας την τρίτη θέση και θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά για πρώτη φορά στην καριέρα του.


Ήταν μια σκληρή μάχη στις ΚΑΤ1, με τον Xavier Artigas να αρπάζει την πρώτη θέση από νωρίς, με το 1:47.694 που πέτυχε, ενώ κανείς δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Πιο κοντά έφτασε ο Tastuki Suzuki, που ήταν 2 δέκατα πιο πίσω, με τον Colin Veijer και τον Riccardo Rossi να καταλαμβάνουν τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2.

Σε αυτές, οι δύο αναβάτες της SIC58 Squadra Corse Kaito Toba και Riccardo Rossi ήταν οι πρώτοι που ανέβηκαν στην κορυφή, πετυχαίνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο - 1:47.606. Σύντομα όμως, ο Ayumu Sasaki έκανε μια επίδειξη δύναμης, καταρρίπτοντας το ρεκόρ γύρου και κάνοντας 1:46.798 με 9 λεπτά να απομένουν.


Παρά τις τελικές επιθέσεις από τους Jose Antonio Rueda και Joel Kelso, ο χρόνος γύρου που έκανε ο «Crazy Boy» τον κράτησε στην κορυφή και του χάρισε την πρώτη pole position της χρονιάς. Δίπλα του θα είναι οι προαναφερθέντες Rueda και Kelso, ενώ από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν οι Daniel Holgado, Ivan Ortola και David Alonso.
Xavier Artigas, Deniz Oncu και Jaume Masia θα στηθούν στην τρίτη σειρά της εκκίνησης, μπροστά από τους Stefano Nepa, Kaito Toba και Ricardo Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα