• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: Πρέπει να βελτιωθούμε
Τόσο εγώ όσο και η μοτοσυκλέτα
Νέα 17/03/2023 - 14:52

Όπως ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez, ο Joan Mir και ο Alex Rins, έτσι και ο Τakaaki Nakagami είδε τη Honda να φέρνει μια σειρά από νέα εξαρτήματα για τη σεζόν του 2023.

Ωστόσο, το επιθυμητό αποτέλεσμα από αυτές τις αναβαθμίσεις δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής, καθώς η αύξηση της απόδοσης που απαιτείται για να κοντράρουν στα ίσα τις Ducati και Aprilia δεν υπήρχε στη Sepang ή στο Portimao.


Φυσικά, οι δοκιμές είναι τελείως διαφορετικές από ένα Σαββατοκύριακο αγώνων και ο Nakagami ελπίζει ότι όταν ξεκινήσει η σεζόν, η Honda θα βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη.

Αλλά για να συμβεί αυτό, ο Ιάπωνας αναβάτης, ο οποίος αναμενόταν να αντικατασταθεί από τον συμπατριώτη του, Ai Ogura, πριν ο δεύτερος αποφασίσει να παραμείνει στη Moto2, παραδέχεται ότι αυτός και η μοτοσυκλέτα πρέπει να βελτιωθούν.

"Οι τρεις μέρες στη Sepang και οι δύο μέρες εδώ [Portimao] δεν ήταν εύκολες, αλλά σήμερα, όσον αφορά τους χρόνους γύρων, όλα είναι πολύ σφιχτά, η διαφορά έχει μειωθεί και κάναμε ένα βήμα", είπε ο αναβάτης της LCR Honda μετά τη δεύτερη μέρα στο Portimao.

"Η ανάδραση με τη μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη, αλλά τόσο η μοτοσυκλέτα όσο και εγώ πρέπει να βελτιωθούμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του αγώνα, οπότε ας συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά όπως πάντα".

Επόμενο άρθρο »

Augusto Fernandez: Mπόρεσα να καταλάβω περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Eίμαι ευχαριστημένος με την προετοιμασία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα