• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Augusto Fernandez: Mπόρεσα να καταλάβω περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα
Και είχα καλό ρυθμό αγώνα
Νέα 17/03/2023 - 15:52

Μετά από ένα δυνατό τεστ στη Sepang, ο Augusto Fernandez ένιωσε ότι ο ρυθμός του αγώνα ήταν ένας από τους τομείς που έπρεπε να επιβεβαιώσει ως δυνατό του σημείο στο Portimao.

Όντας συχνά ικανός να έχει καλό ρυθμό στα τελευταία στάδια του αγώνα σε σύγκριση με τους αντιπάλους του στη Moto2 την περασμένη σεζόν, ο Ισπανός φαίνεται να συνεχίζει αυτή την τάση πλησιάζοντας στον εναρκτήριο αγώνα του ως αναβάτης MotoGP.

Μιλώντας μετά το τεστ του Portimao, ο Fernandez είπε: "Είχαμε μια καλή μέρα και κάναμε πρόοδο με τη μοτοσυκλέτα. Κάναμε μια προσομοίωση αγώνα και είμαι χαρούμενος γιατί είχα καλό ρυθμό αγώνα και ένιωθα καλά σωματικά".

"Ήμουν σε θέση να καταλάβω περισσότερα πράγματα για τη μοτοσυκλέτα, όπως η διαχείριση ελαστικών και πώς να το οδηγώ σε συνθήκες αγώνα. Στη Moto2 ήμουν πάντα πολύ καλός στο τελευταίο μέρος των αγώνων, οπότε είναι καλό που είμαι σε θέση να το επαναλάβω αυτό στην κατηγορία MotoGP".

"Το απόγευμα, δουλέψαμε σε μια επίθεση στο χρόνο και νομίζω ότι έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε για να καταλάβουμε πώς να πάρουμε το μέγιστο από τα νέα μαλακά ελαστικά".

Επόμενο άρθρο »

Portimao Test Moto2, Moto3: 1η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami: Πρέπει να βελτιωθούμε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα