• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Περίμενα η μοτοσυκλέτα να είναι πιο απαιτητική
Αλλά και πιο γρήγορη
Νέα 15/03/2023 - 20:37

Έχοντας τη φήμη ως μία από τις πιο απαιτητικές μοτοσυκλέτες για οδήγηση στο τρέχον grid των MotoGP, ο Alex Rins πιστεύει ότι προσαρμόζεται καλά στην RC213V, παρά το γεγονός ότι ο Ιάπωνας κατασκευαστής συνεχίζει να ζορίζεται συνολικά.

Ο Rins ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Honda την πρώτη μέρα του τεστ του Portimao, πριν τερματίσει ακριβώς πίσω από τον Joan Mir και τον Marc Marquez την Κυριακή.

Ο Ισπανός ήταν πάνω από οκτώ δέκατα πίσω από τον Francesco Bagnaia, κάτι που ίσχυε και κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, ωστόσο, ο Rins παραμένει ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του τελευταίου τεστ προετοιμασίας.

"Ήταν μια καλή μέρα, ειλικρινά", είπε ο Rins την Κυριακή. "Κάναμε ένα καλό βήμα σε σύγκριση με τη Sepang. Πάνω κάτω προσπαθώ να φέρω τη μοτοσυκλέτα πιο κοντά στο στυλ οδήγησης μου".

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στην προσομοίωση του αγώνα Sprint - κάναμε μια προσομοίωση στη Sepang και μια εδώ - ήμουν πιο κοντά στους πρωτοπόρους. Ακόμα μακριά αλλά πιο κοντά - 0,4, 0,5 δευτερόλεπτα".

Αφού ο Lucio Cecchinello, παραδέχτηκε ότι η προσαρμογή του Rins στην RC213V ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο, ο Rins εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με το πού κατατάσσεται η μοτοσυκλέτα του έναντι της Suzuki.


"Είναι λίγο πιο απαιτητική από τη Suzuki", πρόσθεσε ο Rins. "Χρόνο με το χρόνο όλοι οι κατασκευαστές έρχονται πιο κοντά και πριν σκεφτόμουν ότι αυτή η μοτοσυκλέτα θα είχε πιο πολλές απαιτήσεις. Αλλά περίμενα και περισσότερα από αυτό που είναι".

Ενώ η Honda φαίνεται εκτός μάχης για νίκες αυτή τη στιγμή, η μάχη μεταξύ των Marquez, Joan Mir και Rins θα μπορούσε να είναι συναρπαστική το 2023.

Ο ρυθμός στην επίθεση στο χρόνο ήταν πολύ κοντά μεταξύ και των τριών αναβατών τη δεύτερη ημέρα, ωστόσο, ο Rins πιστεύει ότι έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τον ρυθμό αγώνα.

"Στη Sepang κοίταζα πολύ τα δεδομένα του Marc και του Joan, αλλά όχι σήμερα", είπε ο Ισπανός. "Xθες σε σύγκριση μαζί τους και ήμουν αρκετά γρήγορος, με καλό ρυθμό".

"Σήμερα δεν έχω κοιτάξει ακόμα τα δεδομένα, αλλά θα τα ελέγξω. Στον ρυθμό αγώνα νομίζω ότι είμαι λίγο πιο γρήγορος από αυτούς, αλλά πάντα μπορείς να βρεις κάτι που κάνουν διαφορετικά από εσένα".

"Έκανα μια επίθεση στο χρόνο, εντάξει, είμαι 15ος, 0,8 δευτερόλεπτα από τον πρώτο αναβάτη, αλλά οι άλλοι αναβάτες της Honda έχουν διαφορετική μοτοσυκλέτα από εμένα".

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Είμαι τη σωστή στιγμή στη σωστή ομάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Έχουμε μια αξιοπρεπή βάση τώρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα