• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: Είμαι τη σωστή στιγμή στη σωστή ομάδα
Για να δείξω τις δυνατότητές μου
Νέα 16/03/2023 - 11:35

Διαγωνιζόμενος για τις πρώτες θέσεις κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του τελικού τεστ του Portimao, ο Alex Marquez τερμάτισε τελικά έβδομος, πίσω από τον αναβάτη που αντικατέστησε στην Gresini Ducati, τον Enea Bastianini.

Ο Marquez ήταν πάνω από τέσσερα δέκατα πίσω από τον Francesco Bagnaia, αλλά με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022 να έχει διαφορά δύο δέκατων από όλους τους υπόλοιπους, ο καλύτερος χρόνος του Marquez ήταν πολύ καλός σε σχέση με άλλους αναβάτες της Ducati.

"Πρέπει να πω ότι ήταν ένα πολύ θετικό τεστ, σήμερα ακόμα καλύτερο από χθες", πρόσθεσε ο Marquez την Κυριακή. "Πλησιάζουμε στο όριο της Ducati μου και ακόμη και η σημερινή πτώση μου επέτρεψε να κατανοήσω καλύτερα".

"Σε τελική ανάλυση, είναι καλύτερο να πέσω κατά τη διάρκεια των δοκιμών και να καταλάβω πόσο μακριά μπορώ να πιέσω με τη μοτοσυκλέτα".

"Είμαστε προφανώς ευχαριστημένοι με αυτήν την προετοιμασία, τώρα είμαστε σε ένα κορυφαίο επίπεδο σε αυτή την πίστα, οπότε είναι μια πολύ καλή αρχή".

Ο Marquez είχε δύο πτώσεις την τελευταία ημέρα του τεστ, αλλά παραμένει στην πρώτη γραμμή του μυαλού του Davide Tardozzi όταν πρόκειται για αναβάτες της Ducati που είναι πιθανό να πάρουν βάθρα φέτος.

Μιλώντας για το τι περιμένει από τον Marquez αυτή τη σεζόν, ο Tardozzi είπε στο MotoGP.com: "Όπως είπα και πριν, ο Alex θα κάνει την καλύτερη σεζόν του στα MotoGP. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν του".

"Ο Alex είναι ένας γρήγορος αναβάτης, δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Δεν είχε την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του στο παρελθόν και νομίζω ότι φέτος θα έχει μερικά βάθρα".

Μετά από τρεις δύσκολες σεζόν με τη Honda, σε σημείο που το 2022 θα μπορούσε να ήταν η τελευταία του χρονιά στην κορυφαία κατηγορία αν η Ducati δεν είχε επιλέξει να υπογράψει με τον Ισπανό, ο Marquez γνωρίζει πλέον καλά ότι το 2023 είναι η πιο σημαντική σεζόν της καριέρας του.

"Είμαι ρεαλιστής και ξέρω ότι αυτή η σεζόν θα είναι πολύ σημαντική για μένα, για το μέλλον μου. Νομίζω ότι βρίσκομαι την κατάλληλη στιγμή, στη σωστή ομάδα και με τη σωστή μοτοσυκλέτα για να δείξω τις δυνατότητές μου".

"Τώρα αυτό που πρέπει να κάνω είναι απλώς να δουλέψω, να τα έχω όλα ξεκάθαρα στο μυαλό μου και να ξεκινήσω τη σεζόν με καλό τρόπο. Αυτό θα είναι το κλειδί για να έχουμε μια καλή σεζόν για εμάς".

Επόμενο άρθρο »

Meregalli: Ο Morbidelli πρέπει να αποδείξει ότι είναι γρήγορος

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Περίμενα η μοτοσυκλέτα να είναι πιο απαιτητική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα