• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Raul Fernandez: Η Aprilia έχει φτιάξει μια φανταστική μοτοσυκλέτα
Είμαι ικανοποιημένος συνολικά
Νέα 15/03/2023 - 15:05

Το ονειρεμένο ξεκίνημα του Raul Fernandez και του Miguel Oliveira στην Aprilia συνεχίστηκε στο Portimao καθώς και οι δύο αναβάτες ολοκλήρωσαν τη διήμερη δοκιμή MotoGP σε θετική νότα.

Αν και το δίδυμο της RNF Aprilia απέτυχε να τερματίσει τόσο ψηλά στα φύλλα χρόνου όσο την πρώτη μέρα, ο Fernandez βρισκόταν σε απόσταση δύο δέκατων από τους εργοστασιακούς αναβάτες Aleix Espargaro και Maverick Vinales, ενώ ο Oliveira ήταν ανάμεσα στους δύο Ισπανούς.

Ο Fernandez φαίνεται στα καλύτερά του από τότε που πήγε στην Aprilia, ενώ η μετάβαση του Oliveira από την KTM τον έφερε σε θέση να αποτελέσει απειλή από τον πρώτο αγώνα.

Παρά τις πτώσεις και για τους δύο αναβάτες την τελευταία ημέρα των δοκιμών, ο Fernandez και ο Oliveira αισθάνονται ότι βρίσκονται σε καλή θέση για την έναρξη της σεζόν την επόμενη εβδομάδα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το τεστ μας, ειδικά σήμερα", είπε ο Fernandez την Κυριακή. "Περάσαμε μια υπέροχη μέρα και δουλέψαμε μόνο με τον ρυθμό. Η ταχύτητα είναι πολύ καλή".

"Την τελευταία στιγμή, όταν προσπάθησα να κάνω επίθεση στο χρόνο, είχα μια μικρή πτώση. Γι' αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου".

"Όμως, ούτως ή άλλως, χάρη σε αυτούς, κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα και νομίζω ότι το 2023 θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν για εμάς".

"Η Aprilia δούλεψε πολύ καλά πέρυσι, δημιούργησαν μια φανταστική μοτοσυκλέτα και είμαι πολύ ικανοποιημένος συνολικά".

Ο Fernandez δεν έχει τερματίσει ακόμη στην πρώτη δεκάδα ενός αγώνα MotoGP, αλλά αφήνοντας μια πολύ κακή σεζόν με την Tech 3 KTM πίσω του, ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορεί να έρθει πολύ σύντομα.

Για τον Oliveira, η νίκη σε αγώνες νωρίς στη σεζόν θα μπορούσε να αποτελέσει πρόκληση, δεδομένης της φόρμας πολλών αναβατών της Ducati στην προετοιμασία, αν και ο Πορτογάλος αναβάτης έχει δείξει ότι έχει το ταλέντο στο να τα καταφέρνει όταν δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες προσδοκίες.


"Μετά από σήμερα, είμαστε σε καλό μέρος για να ξεκινήσουμε το πρώτο Grand Prix", πρόσθεσε ο Oliveira την Κυριακή. "Αν και θα θέλαμε να είμαστε λίγο πιο μπροστά στην κατάταξη, ο ρυθμός μας ήταν αρκετά δυνατός και ήμασταν δυνατοί όλη την ημέρα, κάτι που είναι καλό".

"Δυστυχώς σήμερα το απόγευμα κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο χρόνο, είχα μια μικρή πτώση, πίεζα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα".

"Έχουμε λίγη δουλειά να κάνουμε, απλά πρέπει να ξεκινήσω το Σαββατοκύριακο του αγώνα για να δω πού βρισκόμαστε".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Έχουμε μια αξιοπρεπή βάση τώρα

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Δουλέψαμε πολύ με το ρυθμό αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα