• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Δουλέψαμε πολύ με το ρυθμό αγώνα
Κάναμε βήματα μπροστά
Νέα 15/03/2023 - 12:26

Αν και η διαφορά μεταξύ του Pol Espargaro και του ταχύτερου του Portimao, Francesco Bagnaia, ήταν πάνω από ένα δευτερόλεπτο την τελευταία ημέρα του τεστ, ο Ισπανός αναβάτης της GASGAS ένιωσε σαν να έγιναν βήματα μπροστά σε σύγκριση με την πρώτη μέρα.

Σε αντίθεση με πριν από μερικά χρόνια, ένα δευτερόλεπτο μακριά στα MotoGP σημαίνει τώρα 18η θέση, κάτι που σίγουρα θα προβληματίσει τον Espargaro και την KTM.

Μόνο ο Brad Binder κατάφερε να φτάσει στα εννέα δέκατα μακριά από τον Bagnaia τη δεύτερη ημέρα, ενώ ο τερματισμός του Espargaro στην 18η θέση τον είδε να βρίσκεται ακριβώς πίσω από το δεύτερη εργοστασιακή KTM του Jack Miller.

Μιλώντας μετά τη δράση της Κυριακής, ο Espargaro είπε: "Σήμερα ήταν πολύ καλύτερα από χθες, οπότε αισθάνομαι καλά. Είμαστε μόλις ένα δευτερόλεπτο μακριά από τον πιο γρήγορο αναβάτη της ημέρας, κάτι που δεν είναι κακό σε αυτή την πίστα"

"Φυσικά, θα θέλαμε να είμαστε πιο ψηλά στην κατάταξη, αλλά δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αυτές τις δύο μέρες".

"Δουλέψαμε πολύ με τον ρυθμό του αγώνα και υπάρχουν κάποια θετικά πράγματα, αλλά κάτι μας λείπει, ειδικά σε αυτή την πίστα στην οποία το κράτημα μας δεν είναι το καλύτερο πίσω. Είχαμε μια πολύ παραγωγική μέρα σήμερα, οπότε είμαι χαρούμενος. Πάμε για αγώνες!".

Αν και η KTM έχει δυσκολευτεί σε σχέση με την Ducati και την Aprilia, ενδείξεις ότι μπορούν να παλέψουν για κορυφαίες θέσεις το 2023 ήταν εκεί, ιδιαίτερα στη Sepang, καθώς ο Espargaro έδειξε πολλά υποσχόμενο ρυθμο αγώνα.

Και με τον μοναδικό rookie της κατηγορίας, Augusto Fernandez, δίπλα του, ο Espargaro έχει την ευθύνη να ηγηθεί της ομάδας, σύμφωνα με τον Poncharal.

"Έχουμε δύο αναβάτες που έχουν απίστευτο κίνητρο, επενδύουν και αφοσιώνονται", είπε ο Poncharal στο MotoGP.com. "Ο Pol είναι σίγουρα ο καπετάνιος της GASGAS. Νιώθει χαρούμενος που επέστρεψε σπίτι. Λατρεύει το DNA αυτής της μοτοσυκλέτας και είναι έτοιμος να δείξει στα αφεντικά της Pierer Mobility ότι είχαν δίκιο που τον εμπιστεύτηκαν".

"Ο Augusto έρχεται με ταπεινή στάση και ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει και εργάζεται χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο. Για αυτόν είναι διπλή περίοδος μαθητείας γιατί πρέπει να μάθει την κατηγορία MotoGP και να μάθει τη νέα μορφή των Grand Prix. Αλλά είναι έτοιμος. Από την πλευρά του Pol και του Augusto, μπορώ να δω μόνο χαμόγελα".

Επόμενο άρθρο »

Raul Fernandez: Η Aprilia έχει φτιάξει μια φανταστική μοτοσυκλέτα

« Προηγούμενο άρθρο

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση arm pump ο Aleix Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα