• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao Test: 1η Μέρα
Οι χρόνοι στη μέση της ημέρας - Ο Marini στην κορυφή
Νέα 11/03/2023 - 16:22

Το τεστ του Portimao βρίσκεται σε εξέλιξη και οι καιρικές συνθήκες ήταν στο πλευρό των αναβατών, καθώς ο γαλάζιος ουρανός υποδέχτηκε τους αναβάτες και τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας.

Στα μισά της πρώτης από τις δύο ημέρες των δοκιμών, ο Luca Marini βρίσκεται στην κορυφή των φύλλων χρόνου με 1:39.548, 0.062 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Francesco Bagnaia. Ο Fabio Di Giannantonio καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την 3η θέση, με τον Jorge Martin και τον Maverick Viñales να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

O Alex Marquez κατέλαβε την 6η θέση, μπροστά από τον Marco Bezzecchi, με τους Miguel Oliveira, Fabio Quartararo και Enea Bastianini να συμπληρώνουν την δεκάδα. 

Η Honda έφερε ένα νέο πλαίσιο στην Πορτογαλία, με τον Marc Marquez και τον Joan Mir να έχουν ένα από τα πλαίσια που τους άρεσε στη Sepang στη μία μοτοσυκλέτα και την νέα έκδοση στην άλλη.


Κατά τα άλλα, ο Bagnaia και ο Enea Bastianini χρησιμοποιούν το νέο πακέτο αεροδυναμικών της Ducati που είδαμε στη Sepang, με τον Bagnaia να χρησιμοποιεί επί του παρόντος με τους αγωγούς downwash.

Όσον αφορά τις πτώσεις, ο Aleix Espargaro, ο Johann Zarco και ο Viñales έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής στις αμμοπαγίδες του Portimao, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. 


Απομένουν ακόμα μερικές ώρες δοκιμών για την ολοκλήρωση της πρώτης μέρας, οπότε μείνετε συντονισμένοι για τα τελικά αποτελέσματα και τις δηλώσεις των αναβατών. 

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: Θα χρειαστεί πολύς χρόνος

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Είμαστε κοντά στο 100%

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA